Uyumayın Millet! 12 Haziran Seçimleri Hakkında Çok Önemli Detay!
-
beyler bilindiği üzere 12 haziranda seçimler var ama bugün facete çok önemli birşey gördüm seçimler bizim universitenin final sınavları (kocaeliüniversitesi 6- 16 haziran) dönemiyle aynı günlere denk geliyor başka hangi üniversitelerde böyle bir şey var merak ettim ? bu nasıl bir uyanıklıktır iktidar partisinin en az oyu üniversitelerden aldığı göz önünde bulundurulursa ben az önce uyandım ve sinirlerim tepemde.
-
Sınav bütün gün degil ya sınavdan sonra veya önce git kullan.
-
daha ondan önce neler neler var..
baküde konsolosluk yok bu gün yok yarın kullanılacak yok sistem aktif değil diye diye kapattı erken oy kullanma hakkını yurt dışındakiliern..
diğer ülkelerdeki öğrenci arkadaşlarla konuştum onlarda aynısını diyo..
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
al işte zekaya bak :S adam erzurumdan geliyo o ne yapsın :S. sabah erzurma gitsin akşam sınava girsin ? -
umuttepeye kimsenin gitceni sanmam. öğrenci işleri yada bölüm şefiyle konuşun erkene aldırın.
-
harddeath0070 bunu yazdı:
-----------------------------JackDaniels bunu yazdı:
al işte zekaya bak :S adam erzurumdan geliyo o ne yapsın :S. sabah erzurma gitsin akşam sınava girsin ?
Madem çok oy kullanmak istiyorsun ikametini okudugun yere almayı akıl edicektin.Her zaman bu şekilde denk geliyor sadece 2011 e özel degil. -
kaygusuz bunu yazdı:
umuttepeye kimsenin gitceni sanmam. öğrenci işleri yada bölüm şefiyle konuşun erkene aldırın.
--------------------------bizde ona uğraşıyoruz ya bi hafta geç olsun yada erken adamın yolu sadece 1 gün sürüyo erzurumdan gelen var karstan gelen var edirneden gelen var 1 günle olacak iş değil bence ben zaten bu kadar çabuk seçimin olmasına şamıştım az önce finallere denk geldiğini anlayınca çaktım davayı.
-
JackDaniels bunu yazdı:
harddeath0070 bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
al işte zekaya bak :S adam erzurumdan geliyo o ne yapsın :S. sabah erzurma gitsin akşam sınava girsin ?
Madem çok oy kullanmak istiyorsun ikametini okudugun yere almayı akıl edicektin.
lan adam yurtta kalıyo yurdamı alcak ikametgahını olurmu öyle şey ya devlet yurduna mı aldırcak seçimleri yaza yapsalardı geçen sefer öyle yaptılar. -
Son tarihi ne zaman bilmiyorum ama evde ya da yurtta kaldığını belirten bir belge veya öğrenci belgenle kaymakamlığa gidip seçmen kağıdını alabiliyorsun galiba. Herkes kullanmalı boşver dememek lazım.
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
Son tarihi ne zaman bilmiyorum ama evde ya da yurtta kaldığını belirten bir belge veya öğrenci belgenle kaymakamlığa gidip seçmen kağıdını alabiliyorsun galiba. Herkes kullanmalı boşver dememek lazım.
böyle birsey varmı bi araştıralım tarihi geçmeden . -
aynı tarihker bizdede sınav var muğla üni