Uyuştucu Üzerine Olan Filmler
-
KingOfTheAngel bunu yazdı:
-----------------------------
PsychoDawn bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
Requiem For A Dream ! daha iyiside yok .
Bu filmi Tek Geçerim.
-----------------------------bunun gibi ama dram olmayan... dier ilginç yorumlara cevap vermiyorum az adam olun a.q her boka atlamayı bi marifetmi sayıyonuz
-----------------------------Adam olun derken?
-
Hayatın boyunca unutamazsın:
The 120 Days of Sodom
Uyarı: İçmeden kafa yapar.
-
gemideyi izle konusu basit ama ot falan var kendini yanlız hissetmesin .
suanda aklıma gelmio önceden özenle arastırır arastırır alırdım filmleri
kafa yasamaklık derken de beyler:
adam dio ki bi iki birayada baska bi sey içicem bunu izlerkende kafasını yasayabilcegim film istiorum sizden dio bunu anlayamacak ne var zor bi sey dememiş adam kafasını yasayabilecegim film demiş :W
-
leonardo di caprio nun bi filmi vardı aradığın tarzda.adı aklıma gelmedi
-
telekom bunu yazdı:
Hayatın boyunca unutamazsın:
The 120 Days of Sodom
Uyarı: İçmeden kafa yapar.
-----------------------------bu filmi daha önce izledim beter bi film iğrenç ötesi insanı insanlığından soğutur böyle filmler
-
benim önerebilceğim tüm filmler yazılmış ama hiçbirini beğenmemişsin :| hocam uyuşturucu filmlerinde illa dram olur yani bu kötü bişi sonuçta özendirilemezki :|
-
irwa bunu yazdı:
benim önerebilceğim tüm filmler yazılmış ama hiçbirini beğenmemişsin :| hocam uyuşturucu filmlerinde illa dram olur yani bu kötü bişi sonuçta özendirilemezki :|
-----------------------------illa dram olucak diye bi kaide yok... bknz:süper ot
-
Fear and Loathing in Las Vegas; http://www.imdb.com/title/tt0120669/
filmde adamlar uyuşturucu koleksiyonu yapmışlar sanki, eter, meskalin, tuzlukta kokain, lsd... adam ampülden bile kafa buluyor (ampül; madde kullanımı için bir araçta olabilir, bu konuda bilgim yok.).
-
Çizik.
-
super bad