Uyuyamayana Kıyak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

sağol. umarım işe yarar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    Haci abi mobilden bağlanıyorum, bi ozet geçin de fransız kalmayalım. ben sadece pembe converse, hüzünlü bir devamının olduğunun sinyallerini veren güzel bir bacak görüyorum ekranda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek
    Mukavim_ bunu yazdı
    Haci abi mobilden bağlanıyorum, bi ozet geçin de fransız kalmayalım. ben sadece pembe converse, hüzünlü bir devamının olduğunun sinyallerini veren güzel bir bacak görüyorum ekranda.

vocam videonun ilerisinde neler oluy neler. abouuu, zaten adminler siler yakında :P

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    HighElf bunu yazdı
    Mukavim_ bunu yazdı

vocam videonun ilerisinde neler oluy neler. abouuu, zaten adminler siler yakında :P

vocam yapma ya, sesleri bi yazıya doksene bari :) ya da linkin başlığını yaz yarın aratayim, konu silinirse iki saat yeşil bacaklı kız diye aratmayayim yutubdan. bende de ne merak varmış hacı :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

biri yazsın yahu adama benim ingilizce iyi değil :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

eyv gayet başarılı.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Mukavim_ bunu yazdı
    HighElf bunu yazdı
    Mukavim_ bunu yazdı

vocam yapma ya, sesleri bi yazıya doksene bari :) ya da linkin başlığını yaz yarın aratayim, konu silinirse iki saat yeşil bacaklı kız diye aratmayayim yutubdan. bende de ne merak varmış hacı :)

Neler kaçırdığını bilsen en yakın bilgisayara uçarak koşarsın hacı o kadar diyim sana yani

www.kriptopedi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek
    Mukavim_ bunu yazdı
    HighElf bunu yazdı
    Mukavim_ bunu yazdı

öfff be adam ne video paylaştı varya gece gece sen bunu nasıl izleyemedin :)

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

favorilerimdendir

https://t.me/pump_upp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

tskler. video cok guzelmis

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
Toplam Hit: 1945 Toplam Mesaj: 15