Uyuyamayana Kıyak
-
-
sağol. umarım işe yarar.
-
Haci abi mobilden bağlanıyorum, bi ozet geçin de fransız kalmayalım. ben sadece pembe converse, hüzünlü bir devamının olduğunun sinyallerini veren güzel bir bacak görüyorum ekranda.
-
Mukavim_ bunu yazdıHaci abi mobilden bağlanıyorum, bi ozet geçin de fransız kalmayalım. ben sadece pembe converse, hüzünlü bir devamının olduğunun sinyallerini veren güzel bir bacak görüyorum ekranda.
vocam videonun ilerisinde neler oluy neler. abouuu, zaten adminler siler yakında :P
-
HighElf bunu yazdıMukavim_ bunu yazdı
Haci abi mobilden bağlanıyorum, bi ozet geçin de fransız kalmayalım. ben sadece pembe converse, hüzünlü bir devamının olduğunun sinyallerini veren güzel bir bacak görüyorum ekranda.
vocam videonun ilerisinde neler oluy neler. abouuu, zaten adminler siler yakında :P
vocam yapma ya, sesleri bi yazıya doksene bari :) ya da linkin başlığını yaz yarın aratayim, konu silinirse iki saat yeşil bacaklı kız diye aratmayayim yutubdan. bende de ne merak varmış hacı :) -
biri yazsın yahu adama benim ingilizce iyi değil :)
-
eyv gayet başarılı.
-
Mukavim_ bunu yazdıHighElf bunu yazdıMukavim_ bunu yazdı
vocam yapma ya, sesleri bi yazıya doksene bari :) ya da linkin başlığını yaz yarın aratayim, konu silinirse iki saat yeşil bacaklı kız diye aratmayayim yutubdan. bende de ne merak varmış hacı :)Neler kaçırdığını bilsen en yakın bilgisayara uçarak koşarsın hacı o kadar diyim sana yani
-
Mukavim_ bunu yazdıHighElf bunu yazdıMukavim_ bunu yazdı
vocam yapma ya, sesleri bi yazıya doksene bari :) ya da linkin başlığını yaz yarın aratayim, konu silinirse iki saat yeşil bacaklı kız diye aratmayayim yutubdan. bende de ne merak varmış hacı :)öfff be adam ne video paylaştı varya gece gece sen bunu nasıl izleyemedin :)
-
favorilerimdendir
-
tskler. video cok guzelmis
Toplam Hit: 1945 Toplam Mesaj: 15