Uyuyamıyorum
-
Dur kalkıp bi namaz kılıyım de ve yap, sonra yatağa uzan. İçinden de ki kalkıp bi namaz kılayım ama kalkma, her an kalkacakmış gibi ol.İşte şeytan o sıra öyle uyutuyorki seni aklın şaşar.10 sn yede uykudasın :D(not : denenmiştir)
-
Twitter bunu yazdı
2 tane extra yuvarla mışıl mışıl uyursun dostum :)
baktın yine uyuyamıyorsun doktora git
alkol yasağı var be kardeşim :P
**
Konuya not ;
yatağa yat. Her zaman omuzlarımız ve çenemiz gergindir. Önce onları gevşet, gevşediğini hisset. Sonra hiçbirşey düşünme, aklını gevşet. O sırda omuz , çene ve sırtın falan yine gerginleşecek. Yeniden gevşet ve birşey düşünmemeye çalış. Uyursun.
-
abi kaçta yatarsan yat 10 da kalkma olayı çok iyiymiş yalnız.
uyutucu bi film aç altyazılı izle yorgunsan fena gidersin
-
Esconda bunu yazdı
Dur kalkıp bi namaz kılıyım de ve yap, sonra yatağa uzan. İçinden de ki kalkıp bi namaz kılayım ama kalkma, her an kalkacakmış gibi ol.İşte şeytan o sıra öyle uyutuyorki seni aklın şaşar.10 sn yede uykudasın :D(not : denenmiştir)
hocam oraya gidene kadar 10 tane kelime-i tevhid çeksin 11. de kesin uyur :|
-
Zeytun-i bunu yazdıEsconda bunu yazdı
hocam oraya gidene kadar 10 tane kelime-i tevhid çeksin 11. de kesin uyur :|
atayizlerin allah belasını vermiş tabi :(
-
x4 çavuşu tokatla olduğun yerde sızarsın :D
-
Nvidia bunu yazdı
Arkadaşlar Çıldırmak üzereyim bhu uyju olayı beni bitirdi. Erkenden kalkıp vucudumu yoruyorum yinede uykuya geçemiyorum biyolojik saatim 3 ten aşağı uyutmuyor beni bazen sabahlıyorum 5-6 o saatlerde uyusam bile en geç 10 gibide kalkarım günde 8 saat uyuduğum çok nadir 6 saat falan uyurum. Çok sinir bozucu bir durum uyumak istiyorum ben
cinko ve magnezyum eksikligi = uykusuzluk > duzensiz uyku > yetersiz uyku
gunluk,
1- yatmadan 2 saat once 40 mg cinko + 500 mg magnezyum yuvarla fosur fosur uyu (adam gibi uyku)
2- yatmadan hemen once 1.5 mg melatonin (sorunsuz uyutur)
3- 450 mg - 900 mg arasi kediotu koku (valerian) (heran uyutmaya musait, uyutur fakat uyku derinlik ve kalitesini etki etmez) (ornek model: sirinlerdeki uykusu sirin)
yukardakileri kullanirsan uyursun,
yok kullanmayacaksan, yatmaya yakin oteberi yemek yeme, yatarken sesi kes , elektronik cihazlari kapat , odayi karart , yatagini rahatlat.
-
Nvidia mürid;
Yattığın oda ne kadar karanlık oluyor?Mesela gündüz hiç ışık alıyormu? En sağlıklı uykuyu 0 ışık olan yerde uyursun.Bunun çözümüde odayı 0 ışıksız hale getırmen...