Uyuyamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dur kalkıp bi namaz kılıyım de ve yap, sonra yatağa uzan. İçinden de ki kalkıp bi namaz kılayım ama kalkma, her an kalkacakmış gibi ol.İşte şeytan o sıra öyle uyutuyorki seni aklın şaşar.10 sn yede uykudasın :D(not : denenmiştir)

https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı

2 tane extra yuvarla mışıl mışıl uyursun dostum :)

baktın yine uyuyamıyorsun doktora git 

alkol yasağı var be kardeşim :P

**

Konuya not ;

yatağa yat. Her zaman omuzlarımız ve çenemiz gergindir. Önce onları gevşet, gevşediğini hisset. Sonra hiçbirşey düşünme, aklını gevşet. O sırda omuz , çene ve sırtın falan yine gerginleşecek. Yeniden gevşet ve birşey düşünmemeye çalış. Uyursun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

abi kaçta yatarsan yat 10 da kalkma olayı çok iyiymiş yalnız.

uyutucu bi film aç altyazılı izle yorgunsan fena gidersin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı

Dur kalkıp bi namaz kılıyım de ve yap, sonra yatağa uzan. İçinden de ki kalkıp bi namaz kılayım ama kalkma, her an kalkacakmış gibi ol.İşte şeytan o sıra öyle uyutuyorki seni aklın şaşar.10 sn yede uykudasın :D(not : denenmiştir)

hocam oraya gidene kadar 10 tane kelime-i tevhid çeksin 11. de kesin uyur :|

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Zeytun-i bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı

hocam oraya gidene kadar 10 tane kelime-i tevhid çeksin 11. de kesin uyur :|

atayizlerin allah belasını vermiş tabi :(

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

x4 çavuşu tokatla olduğun yerde sızarsın :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

Arkadaşlar Çıldırmak üzereyim bhu uyju olayı beni bitirdi. Erkenden kalkıp vucudumu yoruyorum yinede uykuya geçemiyorum biyolojik saatim 3 ten aşağı uyutmuyor beni bazen sabahlıyorum 5-6 o saatlerde uyusam bile en geç 10 gibide kalkarım günde 8 saat uyuduğum çok nadir 6 saat falan uyurum. Çok sinir bozucu bir durum uyumak istiyorum ben

cinko ve magnezyum eksikligi = uykusuzluk > duzensiz uyku > yetersiz uyku 

gunluk,

1- yatmadan 2 saat once 40 mg cinko + 500 mg magnezyum yuvarla fosur fosur uyu (adam gibi uyku)

2- yatmadan hemen once 1.5 mg melatonin (sorunsuz uyutur)

3- 450 mg - 900 mg arasi kediotu koku (valerian) (heran uyutmaya musait, uyutur  fakat uyku derinlik ve kalitesini etki etmez) (ornek model: sirinlerdeki uykusu sirin)

yukardakileri kullanirsan uyursun,

yok kullanmayacaksan, yatmaya yakin oteberi yemek yeme, yatarken sesi kes , elektronik cihazlari kapat , odayi karart , yatagini rahatlat.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archille
    archille's avatar
    Erkek

Nvidia mürid;

Yattığın oda ne kadar karanlık oluyor?Mesela gündüz hiç ışık alıyormu? En sağlıklı uykuyu 0 ışık olan yerde uyursun.Bunun çözümüde odayı 0 ışıksız hale getırmen...

Bırakın artık kendi haline yeter...edit:Artık kendi halinde...
Toplam Hit: 1599 Toplam Mesaj: 19