folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uzaktan Eğitim?

Uzaktan Eğitim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliente__
    Caliente__'s avatar
    Erkek

Kolay gele.. ya benim merak ettiğim birkaç konu var yardımcı olabilecek varsa cevabını beklerim..

1) Sakarya Uni Mekatronik bölümüne sınavsız geçiş yapabiliyomuyuz? (Endüstri meslek lisesi elektronik bölümü mezunuyum)

2) Üniversitenin sitesinde 15 iş günü laboratuvardan bahsediyor.ben çalışıyorum nasıl olcak o iş

kafam çok karıştı ya yardım edebilecek kimse varmıdır?

Her Seçim Bir Wazgeçimdir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keshkesh
    keshkesh's avatar
    Erkek

ben çukurova universitesi bilgisayar programlama bölümünü uzaktan okuyarak bitirdim. taksitler 700 YTl uzaktan eğitim harcı ver 80-90 ytl öğrenim harcı olarak yatıyordu... dönem dönem yani

şu anda da DGS ile fizik bölümünde okuyorum.adminlerinizden birisi de uzaktancı :P.

öyle öss formunda yazdığı gibi cd filan beklemeyin:D bir cd verdiler cd de universiteyi tanıtıyordu. ha birde unutmamak gerek içinde dev-pas fln vardı :P bir iki program iste... kitap veriyorlar. kitabın aynısı da web sitesinde geçiyor. bi kaç animasyon ekli sadece. vize sınavlarını internetten oluyorsunuz. final sınavları okulda(cumartesi-pazar sadece 2 gün, ve 9 sınav). bizim universitede havuz oluşturacaklarını söylüyolardı amaa ne oldu bilmiyorum.

http://e.cu.edu.tr/ E-Çukurova Uzaktan Eğitim Platformu.

merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim

ha bu arada dgs yi kazanmak istiyorsanız ortalamanızı bayaa bi yüksek tutunuz... ben 3.00 civarında tuttum 72 geldi bu yzuden de muhendisliğe giremedim. 12 puanla kaçtı mühendislik.... dgs de sorulan sorular gayet kolay ama kolay olduğundan sınav zor oluyor :) herkes yapıyor... fln fln

...:::It Is BeGiNNiNG oF ThE eNd:::...
Toplam Hit: 2064 Toplam Mesaj: 13