folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uzaktan Kumandolu Gemi Araba Yat.

Uzaktan Kumandolu Gemi Araba Yat.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Arkadaşlar  bundan  1  2  sene  önce  istanbuldayken cağlayan abide hüriyet parkında  adamin  birinde  gördüm

el  yapımı  kumandalı   guzel  bı  araba   yapmıstı  baya  bı  hızlı  gıdıyodu  yıne  kadıkoy  modada  adamın  bırı   gemı  gıbı  bısı  yapmıstı  cok  guzel  ve  hoş  bişiydi  şimdi  merak  ettiğim  bu  araba  veya  gemılerden  nerde  nasıl  alabılırım  veya  nasıl  yaptırtabılırım  yardimci o lursanız  sevınırım...

Yakında Güncelenecektır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    eğer el yapımı bişi istiyorsan çok pahalıdır bilgin olsun bende el yapımı bi gemi var mesela satmıorum ama 300 ylt ye direk alıcısı var...Bunun dışında r/c tip model araç arıyorsan oyuncakcılarda ve internet sitelerinde bulabılırsın..Senin aradığın modeller genelde R/C araçlar olarak geçer....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    R/C  mi  diilmi  bilmiyorum  yakıtlı olanlarından  onlari  soruyorum  herhalde  r/c dir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    R/C remote control demek yanı senın ıstegın olay uzaktan kumandalı olması tabı bunların yakıtlı elektrık motorlu falanlı fılanlı modellerı var..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Şu   lınkten  bırkacına  baktımda  bıraz  tuzluymuş 

http://www.rcpano.net/kategoriler/4/Model-Araba-Yakıtlı.aspx

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    daha uygun fıyatlarda da bısıler bulursun mesela bende bi tane helikopter var 80 ytl ye aldım. Model ucak yapıyorum ve bunu egıtım amaclı kullanıyorum bir tanede f1 arabam var uzaktan kumandalı 120 ytl ye almıstım 2-3 sene once sımdı fıyatları nerelerdedır bılmıyorum ama uygun fıyatlara bulursun bı arastır......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gunduz
    Gunduz's avatar
    Erkek
    Pahaliymiş   ucuz  bişi  olsa  bende  alırdım  ama  cok  guzel  arabalarmiş:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    bende cok severim bu arabalari cok fena sarıyor ugrasması ama dediginiz gibi biraz pahalı bunların özel koleksiyoncuları var ayrıca turnuvaları falan oluyor bildigim kadari ile teknelerin arabların ucakların falan  istanbul  bakırköyde bir yer var bunlari satan oraya bi bakicam eger ucuza bulursam  bende almayi düsünüyorum ..

Nev-i Şahsına Münhasır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek
    http://www.oyuncax.com/catinfo.asp?cid=315 güzel araçlar var fiyatları çok ucuz ama bunlar öle şeyli benzinli menzinli değil şarjlı

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

şarjlı olanların küçüklerinden örneğin formula1 araçları 30 lira tahtakalede daha büyükleri war 50 lira ama şarjla çalışan araçlar bunlar ve hızları da gayet iidir :) ama en fazla 15 dklık bir süreyle kullanabilirsiniz :)

yakıtlı olanların helikopterden tutun da yata kadar wardır :) istanbulda incirlide iki adet dükkan war bulabileceğiniz ...

perpada da bikaç dükkan gördüm yine değişik aletleri bulabilirsiniz değişik fiyatlara ...  

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    kendin de yapabilirsin ama biraz elektronik bilginin olması lazım birazda mekanik bilginin olması lazım ben deniz altı tarzı bişeyler yapmayı planlıyorum ama bakalım :D

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 2124 Toplam Mesaj: 12