Uzaktan Kumandolu Gemi Araba Yat.
-
Arkadaşlar bundan 1 2 sene önce istanbuldayken cağlayan abide hüriyet parkında adamin birinde gördüm
el yapımı kumandalı guzel bı araba yapmıstı baya bı hızlı gıdıyodu yıne kadıkoy modada adamın bırı gemı gıbı bısı yapmıstı cok guzel ve hoş bişiydi şimdi merak ettiğim bu araba veya gemılerden nerde nasıl alabılırım veya nasıl yaptırtabılırım yardimci o lursanız sevınırım...
-
eğer el yapımı bişi istiyorsan çok pahalıdır bilgin olsun bende el yapımı bi gemi var mesela satmıorum ama 300 ylt ye direk alıcısı var...Bunun dışında r/c tip model araç arıyorsan oyuncakcılarda ve internet sitelerinde bulabılırsın..Senin aradığın modeller genelde R/C araçlar olarak geçer....
-
R/C mi diilmi bilmiyorum yakıtlı olanlarından onlari soruyorum herhalde r/c dir
-
R/C remote control demek yanı senın ıstegın olay uzaktan kumandalı olması tabı bunların yakıtlı elektrık motorlu falanlı fılanlı modellerı var..
-
Şu lınkten bırkacına baktımda bıraz tuzluymuş
http://www.rcpano.net/kategoriler/4/Model-Araba-Yakıtlı.aspx
-
daha uygun fıyatlarda da bısıler bulursun mesela bende bi tane helikopter var 80 ytl ye aldım. Model ucak yapıyorum ve bunu egıtım amaclı kullanıyorum bir tanede f1 arabam var uzaktan kumandalı 120 ytl ye almıstım 2-3 sene once sımdı fıyatları nerelerdedır bılmıyorum ama uygun fıyatlara bulursun bı arastır......
-
Pahaliymiş ucuz bişi olsa bende alırdım ama cok guzel arabalarmiş:)
-
bende cok severim bu arabalari cok fena sarıyor ugrasması ama dediginiz gibi biraz pahalı bunların özel koleksiyoncuları var ayrıca turnuvaları falan oluyor bildigim kadari ile teknelerin arabların ucakların falan istanbul bakırköyde bir yer var bunlari satan oraya bi bakicam eger ucuza bulursam bende almayi düsünüyorum ..
-
http://www.oyuncax.com/catinfo.asp?cid=315 güzel araçlar var fiyatları çok ucuz ama bunlar öle şeyli benzinli menzinli değil şarjlı
-
şarjlı olanların küçüklerinden örneğin formula1 araçları 30 lira tahtakalede daha büyükleri war 50 lira ama şarjla çalışan araçlar bunlar ve hızları da gayet iidir :) ama en fazla 15 dklık bir süreyle kullanabilirsiniz :)
yakıtlı olanların helikopterden tutun da yata kadar wardır :) istanbulda incirlide iki adet dükkan war bulabileceğiniz ...
perpada da bikaç dükkan gördüm yine değişik aletleri bulabilirsiniz değişik fiyatlara ...
-
kendin de yapabilirsin ama biraz elektronik bilginin olması lazım birazda mekanik bilginin olması lazım ben deniz altı tarzı bişeyler yapmayı planlıyorum ama bakalım :D