Uzan Geliyorum
-
bir radyo programında cem uzanın partisinin iktidara geldiğinde parti ismini değiştirse ne yapabileceğini halka soruyorlar.
yarısından fazlası 'uzan geliyorum' diye değiştirceğini söylüyor...
-
o kanal alem fm
sunucu nihat sirdar, sabah 7-9 arasi nihatla curcuna diye geceruzanin kuracagi partinin ismi ne olsun diye sormustu dinleyicilere cogu "uzan geliyorum partisi" olsun demisti.
yanliz bu konunun islendigi tarih bir yildan daha fazla oldu.
-
Muhahgaha harika lan Uzan Geliyorum Partisi :))))))
-
buda güzel
-
GeçenLerde Sayın Uzan Bi Tv Programına Çıkmıştı, Program Sonunda Sunucu Ona Sorduki ; Sayın Uzan Nette Cem Uzan VaatLarı Diye Komik YazıLar Var OnLara Ne Diyorsunuz? Oda Dediki iyi YapıorLar BeLeşten RekLamımı YapıorLar (:
-
ben onu bunu bilmem valla cem uzan adapazarlı hemşerilerine 17 ağustos depremin de bedava motorola cep telefonu ve hat dağıttı o zaman nerdeydi bu devlet niye iyi taraflarını kimse anlatmıyo...
-
adige bunu yazdı:
-----------------------------ben onu bunu bilmem valla cem uzan adapazarlı hemşerilerine 17 ağustos depremin de bedava motorola cep telefonu ve hat dağıttı o zaman nerdeydi bu devlet niye iyi taraflarını kimse anlatmıyo...
-----------------------------evet abd yi kazıkladığı paralarlar :)
şerefsiz filan ama , kime oy verecem diyosan uzan geliyorum :D
-
bu adam iktidara geçmeli
neden derseniz
adam abd yi dolandırcak zekayasahip şerefsizim tüm dünyayı dolandırır:D
-
genç yaşta abd yi dolandırdı geldi ülkesine.diğerleri ne yapıyor;kaç yaşına gelmişler hala türkiye parmak atıp onu dolandırmaya çalışıyorlar.iktidara gelirse oda dolandırır diğerleri gibi ama onlar kadar çok değil bence.
-
oyuncu bunu yazdı:
-----------------------------bu adam iktidara geçmeli
neden derseniz
adam abd yi dolandırcak zekayasahip şerefsizim tüm dünyayı dolandırır:D
-----------------------------muhaha :D bu adam abd yi dolandırdı bizi ayakta skr :D:D
-
başkaları sadece bizi dolandırıyo bizi dolandırsınlar ama abdyi asla geçin bunları ya o kötü günlerde kimse yoktu yanımızda ulaşım yok haberleşme yok su bile yoktu medya maymunlarının laflarına karnımız tok bizim gördüğümüze inanırız biz.