Uzay,Astronomi Ve Hava İle İlgili Meslekler Lütfen Yazın Ona Göre Üni Seççem
-
alienfinger bunu yazdı:
-----------------------------
neden zor ki bana okuldan zaten puan gelir kepirtepe anad. öğretmende okuyom gelir bişiler :D 50 puam geliyo ama en düşük
-----------------------------bulunduğun yerde dershane vardır sanırım git bi rehber hocasına sor o ne diyecek ? sayısala geçmeden o bölümlere girmen imkansız değil ama zor.
-
istanbul teknik üniversitesi uzay ve uçak mühendisliği... kampüs süper,ayrıca geçen sene uzaya uydu fırlattı bizim okul hindistan'dan itüsat mı öyle bişiydi tavsiye ederim.
-
yurtdışında oku daha iyi
-
alienfinger bunu yazdı:
-----------------------------
saolun hocalar zaten ygs de fizik kimya biyo yaparım diğer sınavda da benm bölümü mü zorlarım öle girilir dimii
-----------------------------bsg
-
Sayısala geç . Sonra Kocaeli Uçak gövde motor bakım var yada ODTÜ havacılık ve uzay mühendisliği var. Tabi yardırıp girebilceksen mesele yok (:
-
yardıramayız yaav
-
sayısal alana geçmeden girmen için oraya bu saatte ders çalışıyor olman gerekir.tm ogrencisisin hayat sana güzel git lojistik oku.ha diyorsan yok ben burdan denetim illa,katsayın düşer baya bı kaybın olur bilmemkacinci tercihin falan çıkar.tutturmam çok çok zor.sayısal öncelik alır.ki sen siksen sayısal gibi olamazsın.
-
Hocam sen matematiğin fiziğin sayısalın dibine vurmadan saçlarını ağırtmadan baş ağrısına bağışıklık kurmadan rüyanda 3.dereceden denklem çözmeden her yerde mv^2 görmeden ne havasından ne uzayından bahsediyorsun :)
-
bölümü kazanınca o bölümün mezunu ünvanını kazanmıyosun farkındasın dimi?
'hava ile uzaylılar ve ne bilim acayip şeylerle ilgileniyom'
burdan yola çıkıp TM başına uzay havacılık mühendisi olmaya mı kalkıcan hacı kafan mı güzel...
-
ben öle sordum yaa okumıycam abi tmm :D bundan sonra okulu bile bırakıyom abi... ben öğlesine sormuştum ama sormaz olaydım hocalar sert çıkmayın