Uzayda Naftalin Bulundu
-
Uzaylılar başka uzaya iş icabı gittiyse , bu uzaya naftalin dökmüşlerdir güve yapmasın gelesiye kadar diye :)
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------
baris_ekin bunu yazdı:
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------Potansiyel_Virus bunu yazdı:
annemin uzayli oldugundan hep supeleniyodum zaten bi burnumuza tepmedi o naftalinleri
-----------------------------annen seni doğurduğuna göre sende yarım uzaylı sayılırsın :))
----------------------------------------------------------biz ataerkil bi aileyiz o tarafi saymiyom ben :) baba nereli ben orali
-----------------------------hahahha :D olsun %70 annein payı var doğumunda :D şey bişey sorcam sende anten varmı? :D
-----------------------------tobee :)) he var hatta uzayli zekiyede bendim hatirladinmi :P
-----------------------------yok hatırlamadım :D
-
ya bu sitede ne boş beleş insanlar var
adam orda bilimsel bi açıklama yapmış
adamlar olayı taşşağa vuruyo
-
ValentinoRossi bunu yazdı:
-----------------------------ya bu sitede ne boş beleş insanlar var
adam orda bilimsel bi açıklama yapmış
adamlar olayı taşşağa vuruyo
-----------------------------taşşak ruhun gıdasıdır sende biraz geç iyi gelir :)
-
Aslında Konunun Kendisi Daşşak. Uzayda Naftalinin ne işi var yahu. Kim döktü oraya Naftalin.?
-
ShockMan bunu yazdı:
Aslında Konunun Kendisi Daşşak. Uzayda Naftalinin ne işi var yahu. Kim döktü oraya Naftalin.?
-----------------------------hiç :D
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------hiç :D
-----------------------------Barış Senden Şüpeleniyorum, Uzaylı Olabilirsin.? Hiç Deme Saklayamazsın Doğru Söyle Senmi Döktün Oraya Naftalini.? :))
-
abi geceleri çok boş konuşuyonuz yaww :) tabi etraf tenha :)
-
SivilPadisah bunu yazdı:
-----------------------------Haklısında naftalin diyo yahu, Kafana yattımı Allahını Seversen.?
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------SivilPadisah bunu yazdı:
-----------------------------Haklısında naftalin diyo yahu, Kafana yattımı Allahını Seversen.?
-----------------------------öyle birşey varsa bu uzaylılara çok gelişmiş diyorduk onlarda bizim kafadan paralel gidiyoruz yani :F