Uzayda Yaşam Bulundu Mu? NASA Yarın Açıklayacak.
-
geyik bi yana da, bu adamlar TSİ 21.00 da açıklama yapçaklarmış internet üzerinden nerden izleyebiliriz bilen , duyan ,fikri olan galaktik barış adına paylaşsın şurada
-
gene mikroorganizmanın 100ı yıl önceki bokunun kaya üzerinde yol açtığı çatlağı bulduk diye çıkarlar
-
ee ben orda yaşıyom zaten , yaşam var bilmiyonuzmu :F
-
NASA dan sızan son bilgilere göre linke tıklanmasına : http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/576972-nasadan-hayati-aciklama
-
KroBey bunu yazdı:
-----------------------------
NASA dan sızan son bilgilere göre linke tıklanmasına : http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/576972-nasadan-hayati-aciklama
-----------------------------BAHAHAHA
-
Reklam kokan hareketler bunlar Mike! Alırım nasanın anahtarlarınıı... :D
-
"Bilmem kaç milyon ışıkyılı uzaklıktaki bir gezegende yaşam olma ihtimalinin ihtimaldahilinde olduğunu düşünmeyi planlamaya başlamalıyız diye düşünüyoruz" gibi iyice işin içinden çıkılmaz bişiler söyleyecekler. Sonuçta amaç abd belgelerinin ortalığa saçtığı pislikleri unutturmak olmadı dikkati başka yönde toplamak.
Ne bekliyorsunuz ki. Türkler açıklama yapacak olsa "hamza isimli bir köylü uzaylıları taşlamak yerine s.kmeyi tercih etti. Hatun kralice uzaylıymış ebemizi z.kmeye geliyorlar. Başınızın çaresine bakın " olurdu.
Çok kasmayın kendinizi...
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
mescarine bunu yazdı:
Bence wikileaks haberlerini bastırsın diye yapay gündem yaratılmaya çalışılıyor... Amerika bu, basit oyunların adamı...
-----------------------------Aynen matematiksel olarak imkansız zaten bu kahrolası uzaylıların gelmesi bir hevesle bekliyor milletde,
-----------------------------Stephan Hawking : "Evrende 100 milyar galaksi, bu galaksilerin her birinde de 100 milyonlarca yıldız var Bu şartlar altında sadece dünyada yaşam olduğunu düşünmek imkânsız, benim matematiksel beynime göre, bu rakamlar bile uzaylıların varlığını gayet rasyonel kılıyor. "
peki bunun matematiksel oranını kabul ediyorsunda bir proteinin bile kendi kendine oluşması olasılığı 1/10üzeri 40. bu proteinlerin kendilğinden birleşip doku olma ihtimalide bi bu kadar. o dokuların birleşip organ olması ihtimalide bi bu kadar. bunlarında birleşip insanı oluşturması bi bu kadar(aslında çok daha düşük bi ihtimal ama hepsini en azdan alıyorum birde) -
pcdoktor636 bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
mescarine bunu yazdı:
Bence wikileaks haberlerini bastırsın diye yapay gündem yaratılmaya çalışılıyor... Amerika bu, basit oyunların adamı...
-----------------------------Aynen matematiksel olarak imkansız zaten bu kahrolası uzaylıların gelmesi bir hevesle bekliyor milletde,
-----------------------------Stephan Hawking : "Evrende 100 milyar galaksi, bu galaksilerin her birinde de 100 milyonlarca yıldız var Bu şartlar altında sadece dünyada yaşam olduğunu düşünmek imkânsız, benim matematiksel beynime göre, bu rakamlar bile uzaylıların varlığını gayet rasyonel kılıyor. "
peki bunun matematiksel oranını kabul ediyorsunda bir proteinin bile kendi kendine oluşması olasılığı 1/10üzeri 40. bu proteinlerin kendilğinden birleşip doku olma ihtimalide bi bu kadar. o dokuların birleşip organ olması ihtimalide bi bu kadar. bunlarında birleşip insanı oluşturması bi bu kadar(aslında çok daha düşük bi ihtimal ama hepsini en azdan alıyorum birde)
-----------------------------hocam hicbir enerjinin kodlanmadigi surece kendi kendine birsey olusturma ihtimali yok. ozellikle de insan gibi karmasik bir orgnizmayi olsuturabilecek bir ihtimalden soz ediyorz...
-
Kavun, peynir, bir de 100'luk Tekirdag bulmadiklari surece uzayda yasam olduguna inanmam.