Uzayda Yaşıyan Başka Canlılar Yada Başka Gezegenlerde Yaşıyan İnsanlar
-
kos koca evren sadece bizim için mi yapıldı ..bırak evreni güneş sisteminde nokta büyüklüğünde bir yer olan dünyada mı sadece hayat var ... bence başka dünyalar başka canlılarda var :)
-
boş konular
-
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------Bilimsel oldu diye din dışı olmak zorunda değil , dinde bilimi destekliyo zaten
-----------------------------Bir insan ya bilimsel konuşabilir yada dinsel. Eğer hem bilimsel hemde dinsel konuşuyorsa ya bilimi bilmiyordur yada dini
-
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------
Uzayda yaşıyan başka canlılar yada başka gezegenlerde yaşıyan insanlar olabilir mi?
-----------------------------2010 sene daha bu sooru mu soruluyor?
bilmiyoruz cevabı basit.kanıtımız yok.teori paso.
-
bigpower bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
bigpower bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------bigpower bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
insan değil insanımsı yaratıklar olabilir evrim her gezegende aynı şekilde ilerlemeyebilir.
yeni bi tartışma çıkmasın ama evrim saçma ,
Kuran dada gökteki canlılardan bahsedeliyo , bence olabilir
-----------------------------Sen bilimsel cevap mı arıyorsun , dinsel cevap mı ?
-----------------------------Bilimsel oldu diye din dışı olmak zorunda değil , dinde bilimi destekliyo zaten
-----------------------------Şu ana kadar canlıların oluşumunu açıklayabilmiş en iyi teori evrim teorisi, yarın x bi adam daha düzgün bir teori ortaya atar ona göre yazarım bende.
hocam ne yazarsam yazıyım düşüncen değişmeyecek o yüzden tartışmaya gerek yok
-----------------------------her şeye gücü yeten Allah"ın evrime gücü yetmeyecek mi ?
-
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------boş konular
-----------------------------Katılıyom sana hocam.. neden yorum yaptım daha önce bende bilmiyorum.. Belki bir heves.
İstanbul fethedilmeden önce Bizanslılar Melekler kız mı erkek mi diye düşünüyorlarmış.
Ayrıca uzaylılar gelirse görürüz :D
-
benim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var. ben size onu göstericem.
-
.
-
ad1s89 bunu yazdı:
kos koca evren sadece bizim için mi yapıldı ..bırak evreni güneş sisteminde nokta büyüklüğünde bir yer olan dünyada mı sadece hayat var ... bence başka dünyalar başka canlılarda var :)