folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uzaylı Lar Var Mı?

Uzaylı Lar Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Olmadığını ispatlıyabilyosan, olduğunu ispatlayım...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    Ben UFO gördüm. Gece hava kararmıştı, son sürat beyaz ışıklı bir cisim geçti, ama yaptığı hızı anlatamam size çünkü en son teknolojik uçak bile bu kadar sürata sahip olamaz. Ben evdeki camdan dışarıya bakakaldım. Sonra 5 sn sonra ardından bi tane daha geçti, ben pencereye koştum. Bu olay 11 yaşımda oldu, şu abda 17 yaşımdayım. Sonra anneme seslendim UFO gördüm diye, tabi doğal olarak inanmadı. Sonra şansım varmışki ardarda 2 tane geçti ışık hızıyla. Annemde ağzı açık bakakaldı tabi. Baya korkunç bir andı.

Eğer bu olay insanların beyninde gerçekleşen halisnasyon ise, sadece bende olması gerekmiyor mu. Annemde gördüğüne göre halisnasyon olamaz!!!

DeepNot: UFO var...

**EbMaRtEu**
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    hajı ne bilion UFO olduğunu? belki yıldız kaymıştır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ufo = Tanımlanamayan Cisim
    Uzaylı = Uzayda,belirli sistemlere sahip bir yaşam formu.

ufolar kandırmaca olabilir ancak sonsuz diye nitelendirdiğiniz evrende yok biz yalnızız hatta bide evrenin merkezi dünyadır diyenler kaşardır , soğandır , patatestir...

Zimbabwe
Toplam Hit: 4205 Toplam Mesaj: 35