Uzaylılar Ve Ufolar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

serwo bunu yazdı:
    -----------------------------

hangi başlığa gitsem , herkes mesajın niyetinden çok, kimi ezeyimde kendime paye çıkarayım derdinde.

ne gerek war ki ? birisini ezerek lafı yetiştirmekten ziyade diyeceğin şey çok basit. " bence yanlış düşünüyosun .... "

abi daha tartışmaya niyetimiz yok, girdiğimiz konulara bak. birbirimizi gereksiz geriyoruz. size çok saçma gelen şey hakkında bile düzgünce,

katılmıyorum diyip kendi fikrini söylemek en bilgece tartışma methodu olur kanımca..

yoksa altalta gelen alıntılarla konunun 2li kavga sohbetine dönüşmesi bi çok konunun geyikte olsa güme gitmesine neden oluyo..

aynı toplulukla bile az sabır yoksa nasıl yaşıycaz. lütfen az sabır az iyi niyet..

-----------------------------

aga bizim millet amk bir haltı bilmese bile ölümüne iddaa eder.Yani adam öle iddaa ediyor aksi görüs belirtenleri aşağılıyor ki sanırsın adam bu konuya hayatını vermiş bir profesor.

Geçen gün bizim sınıfda mal cocugun biri dedi ki Almanya A milli takımı full yabancı.Bende dedim yarısından fazlası alman.Başladı mal mal ötmeye yok bi bok bilmiyon konusuyon falan filan sonra eve geldim bi baktım yabancı sayısı 5 taneyi geçmiyor.İşte böle mallar hep iddaa ettiği için tartışmalar kavgaya dönüşüyor ve sıkıcı oluyor.

Toplam Hit: 3698 Toplam Mesaj: 22