Uzerınızde En Cok Etkı Bırakan Oyun Ne!
-
----------> Ultima Online <----------
-
grand theft auto serisi..hele sanAndreas'ı oynayıp bitirdikten sonra daha bi delisi oldum..! oyunu makinayı kasmadan full çözünürlükte oynama imkanım oldu we diyebilirim ki sokağa çıktığımda çete kurup etrafı dağıtmak geliyodu içimden 1ay öncesine kadar!!!!!
-
RaAmLis bunu yazdı:
bence gelmis gecmis en ii oyun pro evolution soccer ondan sora diablo 2 ve fm yle cm ama diabloyu multiplayer oynıyınca 2 kat daha fazla zevk verio
baqsana Kelvin ne tek olması var ya oynayanlar :D ve katılıyorum diabloda multinin zevki ayrı bizim cd de sorun vardı diablo çıkınca oyun kitliyodu bizde olayı multiyle çözmüştük 3 kişi oynuyoduk ekran müthiş oluyo arka arkaya lightning fire ve frost büyüleri havada uçuşurken :) -
tek kelime ile mario bide lotus 2 sinide senelerce oynadım .volfied die bi şey wardı bide.
-
abow wolfied... o ne manyak bi oyundu ya...
-
walla benim unutamadığım bir tek oyun DUNE 2000
-
CaliphKhan bunu yazdı:
FPS Halflife2 Unreal tournament serileri Strateji Stronnghold Crusader Age of empires3 Ps2de de Fatal Frame 2 bu oyunlar gercekten harika...
Aynı kafadanmışız be adamım! Counter serisi bence gelmiş geçmiş en çok oynanan oyun şimdi bile cafelerde oynanıyo -
gta serisi muhteşem.
-
ragmendous bunu yazdı:
age of serisi,ogame(sagliga asırı zararlı!!!),eski tarz oyunlar(mustapha,mac)
ogame hangisiydi -
www.ogame.com.tr yani... ciddi sağlık sorunlarını yol açar :)
Ya beyler birde aklıma gelmişken , değişik bir simulasyon oyunu arıyorum.. F16 kokpiti gibi bişey lazım... zamanında Xwing us Tie fighter gibi bir oyun vardı yada ona benzer bişey.. Varsa aklınıza gelen.. Bi yazarsanız sevinirim :) kolay gelsin
Toplam Hit: 18166 Toplam Mesaj: 94