Uzumaki Naruto ( Anime )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Hocam cevapları okumadım diyen olabilir ama narutonun ilk serisini 134. bölüme kadar izle sora ikinci sezon shippundene geç. Saçma gibi ama öle yapmışlar

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ulutoyun
    Ulutoyun's avatar
    Erkek

bleach daha uzuuuun süre bitmez.aizenle kapışma öyle kolay geçmeyecek sanırım çünkü üstü kapalı o kadar çok şey var ki.Daha bankai geçti shiaki bile göremedim mesela shinjiden :) Ayrıca İchigonun Hollowu bir vasco lordedir.Maske sürekli değişiyo hollow bir evrim halinde.aizenden sonra bu hikayeye odaklanabilirler.ölye 10-20 bölümde geçilecek şeyler değil öyle olsa bile neden geçsinler yapımcılar birton para kazanıyorlar.Animelerin Kurtlar Vadisi Bleach :) bitmez bu anime bitmez

Ayağın topal olsun yüreğin olmasın lenk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Ulutoyun bunu yazdı:
    -----------------------------

Bleach başla bleach :)

Ya bırak Allah'ını seversen...

Abi bu adamların filler anlayışı berbat ya... Tamam naruto da ilk seride sapıtmıştı ama shippudende saçmalamadılar öyle...

Bleach zırt pırt filler'a giriyo.. Hele o zampaktoların isyaanı deli etti beni... Uzattıkça uzattılar...

Anime 280lerde sanırım yarısı fillerdan ibaret...

Naruto izleyin FMA izleyin ne bileyim fairy tail izleyin ama bleach serisini bitmeden izlemeyin, filler'a girince çok koyuyor arkadaş :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

filler ne :|

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Dante yi izleye bilirsin sezon degil tek bir film ama guzel avatarın tamamını izledim tavsiyelerin bu kadar =)

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

filler ne :|

Araya konan saçma sapan bölümler...

Bleach genelde manga'ya yaklaştığı zaman yapıyor bunu..

Ana konudan kopup, başka bir konu üzerine dönmeye başlıyo anime...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

Filler olayı hocam tam olarak aralarda animenin asıl senaryosunun hızını yavaşlatmak ve konuyu dağıtıp izleyiciyi sıkmak için yapıldığını söyleyebilirim.

Naruto da  da vardı mesela saçma sapan görevlere gönderiyorlardı naruto yu işte ağaçtan kedi indir vs... tabi birde sıkıcı olan flash back ler var...

tiksiniyorum fazlasından... bazen oluyor adamlar flash back yapacaz diye tüm animeyi tekrar gösteriyor.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balthier
    balthier's avatar
    Erkek

naruto 220 bölüm ondan sonra naruto shippuuden var hala devam ediyo o

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balthier
    balthier's avatar
    Erkek

bleach izleyebilirsin güzel animedir yeni çıkna bölümünü az önce izledim galiba gene filler giricekler

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

Ulutoyun bunu yazdı:

Bleach başla bleach :)

Ya bırak Allah'ını seversen...

Abi bu adamların filler anlayışı berbat ya... Tamam naruto da ilk seride sapıtmıştı ama shippudende saçmalamadılar öyle...

Bleach zırt pırt filler'a giriyo.. Hele o zampaktoların isyaanı deli etti beni... Uzattıkça uzattılar...

Anime 280lerde sanırım yarısı fillerdan ibaret...

Naruto izleyin FMA izleyin ne bileyim fairy tail izleyin ama bleach serisini bitmeden izlemeyin, filler'a girince çok koyuyor arkadaş :D

En rahat yol filleri atla izle hocam :D Ben öyle yapıyorum bounto arc'ı izlemiştim sadece filler olarak fena değildi oda.

Ayrıca bugs bunny'nin çizimleri bile naruto'dan iyi olduğu kanıtlandı pain arcda :D Yeni bir animasyon ekibiyle anlaşana kadar animesi izlenmez manga rulz.

Konuyada cevap veriyim hocam 130 küsür bölüm normal hikaye daha sonrası gerçek hikayeyle alakası olmayan arc'lardan oluşuyor ilk seri.2. seri denmesinin sebebi shippuuden'de 2-3 yıllık bir zaman atlaması yapılması.

darker than black...
Toplam Hit: 3441 Toplam Mesaj: 22