Uzun Mesafali Access Point Nasıl Kurarım?
-
akrabamin evi yeni bina oldugu icin ttnet interneti 1 yil sonra gibi anca internet veririz.yeraltindan gececekl vs diyor.bana mesafesi 500 metre falan evin 3 katta.benim evde 3.kat.güclü bir access point ile ona pyalaşım verebilirmiyim.ne yapmam gerekir.bu tip bir kurulum yapan varmı acaba?ev capraz gibi onun balkonu goruyor.
-
abi tonla konu var şu sıralar bi arama yapsana :)
-
tp-link wag5210g ideal güzel bir cihazdir hem verir hem alır.
-
ottomanmurat bunu yazdı
tp-link wag5210g ideal güzel bir cihazdir hem verir hem alır.
mesafe nedir .bilgin varmı 2-3 km cekermi -
2 3 km çekmesine imkan ihtimal yok onun
Benim de benzer sorunum var 600 m ötedeki evle bağlantı kurmaya çalışıyorum. 10 dbi anten ile anca modemin adını görüyor bağlanamıyor
Yagi anten lazım
Arada apartman olursa yagi olurmu bilmiyorum onu arastiriorum
-
-
bullet2hp + alfa15db anten = 400 TL 3 km kadar rahat sınyal basabılırsın bununla ama asırı bas agırısı yapar ınsan saglına zararlı
-
Haci tek bir yer için düşünüyorsan yagiden başka anten düşünme.
Male ve female bi cift alacan dağdan öbür dağa bile basarsın hiç problem değil.
fakat 360 derece yayın basarsan elbettei ki karşıdaki ev çok küçük bir kısmını alacaktır
-
HolyOne bunu yazdı
Haci tek bir yer için düşünüyorsan yagiden başka anten düşünme.
Male ve female bi cift alacan dağdan öbür dağa bile basarsın hiç problem değil.
fakat 360 derece yayın basarsan elbettei ki karşıdaki ev çok küçük bir kısmını alacaktır
az acarmısın.karşı tarafta da bir kurulummı yapmak gerekli.adam bir sene netsiz bırakmayım.şu sistemi kurayim. -
çanak antene wf lnb takıp 2 adet güçlü acces point ild 1 km den çalıştırabilirsin
-
ibrahimeren'e geçen bi sitem kurdum hocam bayağı iyi.. ( wireless adaptörü değiştirdik sadece.. )
sana söyle birşey lazım ; http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-ANT2424B
anteni sağlam güzel bi chipsetli modem koyduk mu olay çözülür.