Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Uzun Süre Şarj Edilmemiş Telefon Bataryası
Uzun Süre Şarj Edilmemiş Telefon Bataryası
-
uzun süredir açmadığım, kullanmadığım bi telefonum var. bataryası bitmiş kendi kendine. şimdi şarja takıyorum hiç tepki vermiyor. 2 gündür şarjda telefon hala açılmıyor. daha öncede olmuştu aynı şekilde onda da yine 1-2 gün şarja takmıştım sonra açılmıştı. bu sefer açılmadıda.
nasıl açılır bu telefon ve tabi batarya :/
telefon çin malı t808
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
uzun süredir açmadığım, kullanmadığım bi telefonum var. bataryası bitmiş kendi kendine. şimdi şarja takıyorum hiç tepki vermiyor. 2 gündür şarjda telefon hala açılmıyor. daha öncede olmuştu aynı şekilde onda da yine 1-2 gün şarja takmıştım sonra açılmıştı. bu sefer açılmadıda.
telefon çin malı t808
----------------------------- -
FOXXLY bunu yazdı:
telefon çin malı t808
-----------------------------torbaya koy ve buzluğa at hocam. 1 gün dursun sonra çıkar.
-
Bataryayı buzdolabına at 24 saat dursun sonra çıkart 14 saat şarj et olmassa bakarız çaresine
-
buz dolabı mı buzluk mu :|
dolapta noluyorki bataryaay ?
-
batarya taşlaşmış olabilir...
-
telefonculara gıt bı ıkı tl ye şoklattır hıc bı sorun kalmaz
-
telefoncular şok vererek(terimi buda içerigini bilmiyorum) falan hallediyolardı sanırım işlemden sonra bi süre şarjda kalıyor ve normal haline dönüyordu
-
FOXXLY bunu yazdı:
buz dolabı mı buzluk mu :|
dolapta noluyorki bataryaay ?
-----------------------------ıslanmayacak şekilde buzluğa koyamayacaksan buz dolabının normal kısmına koy.
-
şoklatırsan çalışabilir yada hiç uğraşma yeni batarya al 5 liraya
-
2 tane batarya vermişlerdi alırken :D tekini buzdolabına koyayım bişey olursada yedeği var.
o değilde dolapta patlamaz demi batarya :D