Uzun Sürede Dursa İçerigi Silinmeyen Mail Adresi İstiyorum
-
arkadaşlar hotmail mynetten bıktım sürekli sakladğım mailler siliniyor gmail dende alamıyorum başka varmı bildginiz
-
gmailden neden alamıyorsun ki?
3 büyük alternatif var bu konularda... gmail. hotmail yahoo sen seç beğen kullan.
-
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------gmailden neden alamıyorsun ki?
3 büyük alternatif var bu konularda... gmail. hotmail yahoo sen seç beğen kullan.
-----------------------------
seçtim knk yahoo :D -
veya bi hostun varsa en sağlıklısı onun mail servisini kullanmaktır. en sağlıklısı o olur :)
-
bir adet domain al kendine bide en ucuzundan e mail servisini kullanmak için host.
ikisi içinde yıllık çok ucuz fiyatlar olucaktır.
bu sayede kontrol sende olucak.
senede bir kez hatırlayıp uzatma işlemini yapman yeterli :)
-
Barış hocam hostlar iyidir ama sıkıntılıdır ... bir kere çoğunun ara yüzü beni fıtık etmiştir. ayrıca hostların sağladığı mail alanları son derece kısıtlıdır. çoğu 50-100 mb verir.
-
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------
Barış hocam hostlar iyidir ama sıkıntılıdır ... bir kere çoğunun ara yüzü beni fıtık etmiştir. ayrıca hostların sağladığı mail alanları son derece kısıtlıdır. çoğu 50-100 mb verir.
-----------------------------cpanel'den horde kullanıyorum.
Unlimited bi alana sahibim.
yıllık 55tl veriyorum :)
mutluyum huzurluyum :)
-
gmail kullan.
-
ucuz yollu istersen al bi .tk domain 10 yıllık 10 yıllıkta host al interneyşınıl firmalardan.10 yıla kadar zaten e-mail filan kullanan kalmaz:) ya da outlook kullan hacı yedekle mailleri sürekli ttnet netdisk'den hesap al otomatik yedeklesin mailleri.
-
gmail kullan bundan 8 sene önce hazırlıktayken hocam davet etmişti. davet ettiği mail bile durur içinde :)
-
Hostingin maillerine nası güvenme gafletine düşersiniz?
Adminin maillerinizi text formatında okuması 15 saniye :)
Saçmalamayın, hostingin mailine güvenlirmi...
Silmeyecek istiyorsan yahoo. En sağlam mail servislerindendir, bircok domainin domain maili yahooya bağlıdır zaten...
Eğer daha hızlısını istiyorsan gmail...