folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Uzun Vadede Para Kazanabileceğim Site Açmak İstiyorum

Uzun Vadede Para Kazanabileceğim Site Açmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

arama motoru optimizasyonu konusunda bilgin yoksa siteden gelir elde etmen çok zor. youtube işine bakabilirsin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    itfaiyeci bunu yazdı

arama motoru optimizasyonu konusunda bilgin yoksa siteden gelir elde etmen çok zor. youtube işine bakabilirsin.

ağ kurman lazım ek olarak para vermeden para kazanamazsın bu her sektörde böyle özellikle internet sektöründe

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

adf.ly ile 1 gün uğraştım, adult olarak tabi 1 yıl sonra bugün 8k tık almış paylaşımlarım, yani 1 ay uğraşacaksın, sonra yatıp 3-5 gelmesini bekleyeceksin, ha adf.ly ne kadar güvenilir onu bilemem. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

bi adsense ekibi oluşturursak ben script yazarım  zamana,hite göre  click yaparız. ağaç sistemi olacak

....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

oyun sitesi düşünürsen yada düşünen varsa yenioyunlaroyna.org lisanslı temalı. aldıgım paraya vericem. 50 TL

pazarlık yoktur. bu parayı veren alır gider.. herhangi bir banı vs yoktur. keyword domaindir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Adult tarzı dusunursen bu yana gel :D

www.lolitalar.net

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Adsense olayı tecrübe isteyen bir olay zaman istiyor  araştırma lazım. R10 bu konuda bir numara. 

İkinci olarak site özgn olmalı iyi bildiğin bir konuyu yaz yani kendinden birşeyler kat birader reklam yerleride çok önemlş adsense alındığında.

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhackerx12
    byhackerx12's avatar
    Erkek

şuan bende de aynı kafa var aklımda bi proje var özgün ve trde bu sektorde pek bi rekabet yok gibi fakat adsense ile kazanabilirmiyim bilmiyorum ayrıca host falan pek pahalı(ögrenciyiz sonucda) 1 yıllık en dandik host 150-200 liraya geliyor bir tane host sponsoru bulmak istiyorum ve projemi konusmak isterim tecrübelilerin yardım edecegini düşünüyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShyRain
    ShyRain's avatar
    Erkek
    byhackerx12 bunu yazdı

şuan bende de aynı kafa var aklımda bi proje var özgün ve trde bu sektorde pek bi rekabet yok gibi fakat adsense ile kazanabilirmiyim bilmiyorum ayrıca host falan pek pahalı(ögrenciyiz sonucda) 1 yıllık en dandik host 150-200 liraya geliyor bir tane host sponsoru bulmak istiyorum ve projemi konusmak isterim tecrübelilerin yardım edecegini düşünüyorum

Nasıl bir şey yapmak istiyorsun yasal mı?

Computer Engineer/SyStem Analyst/ Coder ShyRain
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    byhackerx12 bunu yazdı

host çok kolay, appspot kullanabilirsin host için

beleş hesapla ayda ortalama 5 milyon sayfa gösterimini kaldırıyo. fazlası gelirse zaten para kazanmaya başlamışsındır ödersin

black implies white, self implies other, life implies death.
Toplam Hit: 2545 Toplam Mesaj: 22