Uzun Vadede Para Kazanabileceğim Site Açmak İstiyorum
-
arama motoru optimizasyonu konusunda bilgin yoksa siteden gelir elde etmen çok zor. youtube işine bakabilirsin.
-
itfaiyeci bunu yazdı
arama motoru optimizasyonu konusunda bilgin yoksa siteden gelir elde etmen çok zor. youtube işine bakabilirsin.
ağ kurman lazım ek olarak para vermeden para kazanamazsın bu her sektörde böyle özellikle internet sektöründe
-
adf.ly ile 1 gün uğraştım, adult olarak tabi 1 yıl sonra bugün 8k tık almış paylaşımlarım, yani 1 ay uğraşacaksın, sonra yatıp 3-5 gelmesini bekleyeceksin, ha adf.ly ne kadar güvenilir onu bilemem.
-
bi adsense ekibi oluşturursak ben script yazarım zamana,hite göre click yaparız. ağaç sistemi olacak
-
oyun sitesi düşünürsen yada düşünen varsa yenioyunlaroyna.org lisanslı temalı. aldıgım paraya vericem. 50 TL
pazarlık yoktur. bu parayı veren alır gider.. herhangi bir banı vs yoktur. keyword domaindir.
-
Adult tarzı dusunursen bu yana gel :D
www.lolitalar.net -
Adsense olayı tecrübe isteyen bir olay zaman istiyor araştırma lazım. R10 bu konuda bir numara.
İkinci olarak site özgn olmalı iyi bildiğin bir konuyu yaz yani kendinden birşeyler kat birader reklam yerleride çok önemlş adsense alındığında.
-
şuan bende de aynı kafa var aklımda bi proje var özgün ve trde bu sektorde pek bi rekabet yok gibi fakat adsense ile kazanabilirmiyim bilmiyorum ayrıca host falan pek pahalı(ögrenciyiz sonucda) 1 yıllık en dandik host 150-200 liraya geliyor bir tane host sponsoru bulmak istiyorum ve projemi konusmak isterim tecrübelilerin yardım edecegini düşünüyorum
-
byhackerx12 bunu yazdı
şuan bende de aynı kafa var aklımda bi proje var özgün ve trde bu sektorde pek bi rekabet yok gibi fakat adsense ile kazanabilirmiyim bilmiyorum ayrıca host falan pek pahalı(ögrenciyiz sonucda) 1 yıllık en dandik host 150-200 liraya geliyor bir tane host sponsoru bulmak istiyorum ve projemi konusmak isterim tecrübelilerin yardım edecegini düşünüyorum
Nasıl bir şey yapmak istiyorsun yasal mı?
-
byhackerx12 bunu yazdı
host çok kolay, appspot kullanabilirsin host için
beleş hesapla ayda ortalama 5 milyon sayfa gösterimini kaldırıyo. fazlası gelirse zaten para kazanmaya başlamışsındır ödersin