Uzun Yol İçin Uyku Veya Gevşetici Hap.
-
Telekinesis bunu yazdı
Unisom dediler de laroxyl diyor mürid kreyzi şaşırdım şimdi :D zestat diyorlar bide hangisini öneriyorsunuz?
yap bi mix
-
1 mg risperdal'ı iki böl yarısını iç 30 dakika içinde elini kaldıracak halin kalmaz normal reçetesiz ilaçlar zaten uyku yapması için o ilacı 15 gün kullanman lazım reçetesiz satılan ve kesin uyku yapan ilaç risperdal'dır. 1 mg diye hapı bütün yutma yoksa fena çarpar
-
cep votkası tavsiye ederim :D
ama atarax da iyidir hani
-
Telekinesis bunu yazdı
Unisom dediler de laroxyl diyor mürid kreyzi şaşırdım şimdi :D zestat diyorlar bide hangisini öneriyorsunuz?
Kreyzi reis varken bize söz düşmez tabi ama ben zestat ile 24 saat uyuma garantisi veriyorum. Test edilmiş onaylanmıştır. -
atarax'ı ezip, tek çizgi haline getirip burundan koko gibi çekip uyku komasına girdiğim zamanları hatırladım
-
Sencer bunu yazdı
Elbette Zestat hoca.Ömründe çekmediğin uykuyu çekersin, ama otobüse binmeden önce atma otogarda uyursun.
2 gün uyursun bunu içersen. Ağır ilaçtır.
-
pcdoktor636 bunu yazdıSencer bunu yazdı
Elbette Zestat hoca.Ömründe çekmediğin uykuyu çekersin, ama otobüse binmeden önce atma otogarda uyursun.
2 gün uyursun bunu içersen. Ağır ilaçtır.
45 mg redapta içmiştim. Redepta, Remeron, Zestat hepsi aynı ilaçlarmış baktım şimdi. 45 mg redapta içtikten 15 dk sonra bir tuhaf olmaya başladı kafam. Yarım saat sonra böyle vodka içmiş gibi oldum sanki kafam bir tuhaf noluyor lan olayı. Dişimi zor fırçalayıp hemen yatmıştım :D
-
Güçlü bir antihistaminik al o da şahane uyku yapar, mutlaka uyku ilacı olsun antidepresan antipsikotik olsun diye kasmana gerek yok (: onlar normal zamanda uyuma güçlüğü çeken insanların uykusunu düzenleme amacıyla yapılan şeyler.
-
Öneri yapan murid ve muridelere tesekkurler. Eczaciyle gorustum zetsat sana hafif gelir en iyisi laroxyl dedi kreyzi reisinde vermis oldugu onerinin ic rahatligi ile aldim. Bugun deneyip yarin sonucu yazicam :)
-
Telekinesis bunu yazdı
Öneri yapan murid ve muridelere tesekkurler. Eczaciyle gorustum zetsat sana hafif gelir en iyisi laroxyl dedi kreyzi reisinde vermis oldugu onerinin ic rahatligi ile aldim. Bugun deneyip yarin sonucu yazicam :)
Hocam doktor sana Paxil ağır gelir demiş sen zetsatı hafif gelir diye içmiyorsun. Bak 45 mg iç gör uyumuyor musun uyuyor musun :D