folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uzun Yol İçin Uyku Veya Gevşetici Hap.

Uzun Yol İçin Uyku Veya Gevşetici Hap.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Telekinesis bunu yazdı

Unisom dediler de laroxyl diyor mürid kreyzi şaşırdım şimdi :D zestat diyorlar bide hangisini öneriyorsunuz?

yap bi mix

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

1 mg risperdal'ı iki böl yarısını iç 30 dakika içinde elini kaldıracak halin kalmaz normal reçetesiz ilaçlar zaten uyku yapması için o ilacı 15 gün kullanman lazım reçetesiz satılan ve kesin uyku yapan ilaç risperdal'dır. 1 mg diye hapı bütün yutma yoksa fena çarpar 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

cep votkası tavsiye ederim :D

ama atarax da iyidir hani

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Telekinesis bunu yazdı

Unisom dediler de laroxyl diyor mürid kreyzi şaşırdım şimdi :D zestat diyorlar bide hangisini öneriyorsunuz?

Kreyzi reis varken bize söz düşmez tabi ama ben zestat ile 24 saat uyuma garantisi veriyorum. Test edilmiş onaylanmıştır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    atarax'ı ezip, tek çizgi haline getirip burundan koko gibi çekip uyku komasına girdiğim zamanları hatırladım

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    Sencer bunu yazdı

Elbette Zestat hoca.Ömründe çekmediğin uykuyu çekersin, ama otobüse binmeden önce atma otogarda uyursun.

2 gün uyursun bunu içersen. Ağır ilaçtır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    Sencer bunu yazdı

Elbette Zestat hoca.Ömründe çekmediğin uykuyu çekersin, ama otobüse binmeden önce atma otogarda uyursun.

2 gün uyursun bunu içersen. Ağır ilaçtır.

45 mg redapta içmiştim. Redepta, Remeron, Zestat hepsi aynı ilaçlarmış baktım şimdi. 45 mg redapta içtikten 15 dk sonra bir tuhaf olmaya başladı kafam. Yarım saat sonra böyle vodka içmiş gibi oldum sanki kafam bir tuhaf noluyor lan olayı. Dişimi zor fırçalayıp hemen yatmıştım :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Güçlü bir antihistaminik al o da şahane uyku yapar, mutlaka uyku ilacı olsun antidepresan antipsikotik olsun diye kasmana gerek yok (: onlar normal zamanda uyuma güçlüğü çeken insanların uykusunu düzenleme amacıyla yapılan şeyler.

sigara değil, balık olan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Öneri yapan murid ve muridelere tesekkurler. Eczaciyle gorustum zetsat sana hafif gelir en iyisi laroxyl dedi kreyzi reisinde vermis oldugu onerinin ic rahatligi ile aldim. Bugun deneyip yarin sonucu yazicam :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Telekinesis bunu yazdı

Öneri yapan murid ve muridelere tesekkurler. Eczaciyle gorustum zetsat sana hafif gelir en iyisi laroxyl dedi kreyzi reisinde vermis oldugu onerinin ic rahatligi ile aldim. Bugun deneyip yarin sonucu yazicam :)

Hocam doktor sana Paxil ağır gelir demiş sen zetsatı hafif gelir diye içmiyorsun. Bak 45 mg iç gör uyumuyor musun uyuyor musun :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 4542 Toplam Mesaj: 43