V For Vendetta Maskesi Ariyorum
-
uw amazonda set varmış $35.59 Almak lazım bir ara
-
brK bunu yazdı:
-----------------------------
uw amazonda set varmış $35.59 Almak lazım bir ara
-----------------------------Bende gordumde nasil alincagini nasil gelcegini felan bilmiyorum...
-
Guy Fawkes maskesidir bunun adı. Bide öyle aratırsan belki bulabilirsin? kesin aratmısındır aslında da. bilmiyorum işte. belki başkası aratır bulur falan filan :S
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
Türkiye'de bi tek erkan serçe de var.
la bu yemekteyize çıkmamışmıydı :=) ? -
rapidhacker550 bunu yazdı:
la bu yemekteyize çıkmamışmıydı :=) ?
evet dengesiz herifin teki, bi de Hollanda'da şarkı söyledi... kuheskfjgzsdgfl
-
Euzubillahimineşşeytanirracim
----------------------------- -
hocam bol şans dilerim bir aya yakındır bende arıyorum aynı maskeyi tek çözüm yurtdışından getirtmek gibi görünüyo, kargosu felan en az 30-40liraya patlıyo oda
-
V'nin film boyunca yüzünden hiç düşmeyen maskesi... Bir Guy Fawkes maskesi olarak tabir edildiği halde, David Lloyd V for Vendetta'yı çizerken yakınlarında hiç Guy maskesi bulamadığı için bu maskeyi kendisi tasarlamıştır.Film boyunca V maskesini sadece bir kez, ağlamak için çıkarır, bu sahnede de yüzü değil maske görünmüştür. Bu sahnede sürekli gülümseyen maske altında acı çeken ve ağlayan devrimci ve aşık karakter yattığı ironisi çok güzel vurgulanmıştır. Filmde V'nin yüzü hiç görülmez.
"Bu maskenin altındaki et ve kemiklerden oluşan yüz, benim benliğime ait değil..."
"Bu maskenin altında etten ve kemikten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirler kurşungeçirmezdir!"*Tanrı gibi ben de işimi şansa bırakmam ve rastlantıya inanmam...
V...V'nin piskopos'u öldürmeden önce aralarında geçen muhteşem diyalog :)
v: ve apaçık kötülüğümü kutsal kitaptan çalıntı, eski ve garip yöntemlerle gizliyorum ve aslında bir şeytanken hep azizi oynuyorum.bütün alçaklığımı (karanlık yüzümü) ortaya çıkardın ve yine sen kutsallığı kullanarak eziyet ettin. Aziz kılığına girerek şeytanın rolünü üstlendin...
piskopos: merhamet et,lütfen!!!
v:bu gece olmaz piskopos...bu gece olmaz...NOT: V' yi filmde canlandıran sanatçının Matrix filminin ajan smith'i "Hugo Weaving" oldugunu ve senaryonun ingiliz tarihindeki gerçek bir olaya dayanmakta oldugunu biliyormuydunuz hocalar? :) romanıda var. wikipedia'dan bakabilirsiniz. Elbette bir çok mürit için oldugu gibi benim içinde bu yapım bir filmden çok daha fazla şeyi ifade ediyor :) tam arşivlik film. izlemeyen varsa çok şey kaçırmış derim :)

-
la bu filmin en can alıcı noktasıydı o sözün geçtiği yer.. ne yalan söyleyim ben bile bir tuhaf oldum.
bu maskenin altında etten fazlası var mr creddy. bu maskenin altında bir ülkü var. ve ülküler kurşun geçirmezzzzzz...
-
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=vandetta+mask&_sacat=See-All-Categories
al hocam 8 dolara alırsın . hemen gelsin istiyorsan private yap artı + 16 dolar daha öde.
normal shipping yaparsan artı + iki üç dolar daha ödersin