Vadesiz Altın Hesabları
-
Ağalar elimde nakit 1500-2000 lira var. bunu bankaya yatırmak istiyorum ama işin içine faizin karışmaması lazım.. Bunun için altın hesabını düşünmekteyim.. Sizce hangi bankanın altın hesabını kullanayım ? Neler önerirsiniz?
-
Ben halkbankasınınkini kullanıyorum memnunum aarştırmak lazım belki diğer bankalar daha da avantajlı olabilir tabi
-
valla ben ata alıyorum koyuyorum. nolmaz nolmaz eski kafayım biraz :)
-
Vadesiz nakit hesabına para olarak yatırmamanın sebebi banka paramı faizde kullanıcak diyeyse ha vadesiz altın hesabı ha vadesiz tl hesabı aynı şey banka sana altını sattığı zaman çekmek istediğinde sana çıkarıp altın vermiyor (birkaç banka hariç) dolayısıyla faiz almıyorsun faiz vermiyorsun ama banka kullanıyor parayı. Altına yatırım yapmak istiyorsan 24 ayar gram altın al 1 - 5 - 10 - 20 - 50 ve 100 gr lık paketler var al koy kenara ne bankayla uğraş nede başka birşeyle. Eğer bankaya yatırmayı seçersen hesap işletim ücreti ıvır zıvır kesintileri varmı öğren.
-
SALDIRAY bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------anam gibi...
evde bekletmek istemiyorum aslında parayı... evde durdukça adamın içi rahat etmiyor...
-
Pikacu bunu yazdı:
SALDIRAY bunu yazdı:
-----------------------------anam gibi...
evde bekletmek istemiyorum aslında parayı... evde durdukça adamın içi rahat etmiyor...
-----------------------------valla para olarak evde durunca içim rahat etmiyorda altın yapınca bozdurup harcayasım gelmiyor benim. zaten yıl sonuna kadar bu düzeyde gidecek altın zamanın var ama 2012 de yükselişe geçicek yaza doğru diye düşünüyorum. yunanistanda batamadı gitti batsada altın kopsa :)
-
up
-
bank asyaya yatır faiz yok kar payı var, yersen :D
-
Pikacu bunu yazdı:
Ağalar elimde nakit 1500-2000 lira var. bunu bankaya yatırmak istiyorum ama işin içine faizin karışmaması lazım.. Bunun için altın hesabını düşünmekteyim.. Sizce hangi bankanın altın hesabını kullanayım ? Neler önerirsiniz?
-----------------------------Beni Dinlersen Yapıkredi Ama Sana Tavsiyem Altını Tam Olarak 3 4 Ay Tutman
-
ing bank altın fon veya turuncu hesap
altın fonda 20.000 param var iyi kazandım ama suan zarardayım yani kardan zarar
hazır altın fiyatı düşmüşken fona yatır en çok 1.5 ay sonra paranın agzına sıç
-
up