folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Vakıf Üniversitelerinde Okuyanlar Var Mı?

Vakıf Üniversitelerinde Okuyanlar Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Bunu süren uçağı rahatlıkla sürer her halde.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

okulun kantininde çay 2 tl. ufacık makarna tabagı 8-10 tl. kola 3 tl. vs.

kantinin önüne cektim minibüsü.  açtım ocagı. makarna yaptım. çay demleyıp belese arkadaslara dagıttım. ertesı gun melemen yaptık bı guzel.

kantıncıyle gozgoze geldıgım o an. pahabıcılemez.

minikupura bınen de var. mersedes jiple gelende. porşu olanda. ama hiç biri benim 73 tostosla kapışamaz (:

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    WitchKing bunu yazdı
    RBerkay bunu yazdı
    WitchKing bunu yazdı

hacettepedeyim ortalama 45-50bindir sanıyorum.

seninki kac bin hocam :D  

benimki ortalamanın baya üstündedir ya :)

inceyi görmemişsiniz :)

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

abi eskisi gibi özel okula giden zengin kitle olayı yok artık.. esnedi o birazs. burstu şuydu buydu, ailelerin özverisiydi derken orta kesimde gayet özel okula gidiyo.. m6 yla reno broadway in yanyana parkettiğini gördüm ben kaç kere :)  tabiki son model arabalarda var, adamın parası var almış oğluna gayet normal. ama eski arabalarda var gayet. ama ağırlık orta diyebileceğimiz arabalarda :) iahsen 99 avensisim vardı babamın verdiği , pekte severdim kendilerini 5 sene onla gittim okula hiçte düşünmemiştim daha yüksek bişeyle gelmeliyim diye :) araba lan altı üstü :D

he gerçi tam böle bunalım takıldığın anlarda dersten çıkıp arabaya binerken yanına mustang parkettiğini görünce bi buruluyo insan o ayrı :d

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    hatayi bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

ben profilimdeki torosla gidiyorum hacı, ferrariden daha çok dikkat çekiyor ;)

kıyak duruyo :) ne kadara gider?

8 e sattım hocam bayramda :)

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

amaç ne hoca insanları arabalarına göre mi değerlendircez

o gördüğün arabaların çoğu şirket üzerine alınan kredili arabalardır zaten plakasını sorgulasan çoğu rehinlidir kimse parasını arabaya bağlamıyor herkes taşıt kredisi kullanıyor

aşırı zenginin çocuğuda türkiyedeki okullara gitmez schiller a fln gider varsa bile tektüktür...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

o gördüğün arabaların çoğu şirket üzerine alınan kredili arabalardır zaten plakasını sorgulasan çoğu rehinlidir kimse parasını arabaya bağlamıyor herkes taşıt kredisi kullanıyor

aşırı zenginin çocuğuda türkiyedeki okullara gitmez schiller a fln gider varsa bile tektüktür...

bende vakıf a gitcem herhaldede . ortam olsun , ezilmeyelim diye sordum . zaten alacağım araba ortalamanın üstünde bir araç :D .

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

bende vakıf a gitcem herhaldede . ortam olsun , ezilmeyelim diye sordum . zaten alacağım araba ortalamanın üstünde bir araç :D .

Bence sen universiteye gitmesen de olur :/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    q0x bunu yazdı

Beykentteyim

Okulun yüzde 80'i otobüs kullanıyor 41e hattı meşhurdur tıklım tıklımdır içi full öğrenci doludur. Parfüm kokusu ve güzel kızdan geçilmez :)

Arabalara gelirsek 2012 model lüx bir mercedes var kızın birinde bir tanesinde cadillac jeep birinde range rover var carbon boya atılmış filan gerisi chirocco opel astra golf gibi araçlar ama ilginç bir nokta var en çok araç mini cooper  yaklaşık 7 8 tane öğrencide mini cooper var.

Beykent üniversitesinde rivayete göre öğrenci grupları ile okul yönetimi okul sorunları için bir araya geliyorlar öğrencilerden en çok sorun şikayet alınan konu ise otoparkın yetersizliği oluyor :d 

aynen, bende beykentteyim, gecen hafta park ettigim yerin arkasina 18 araba koymuslar, adama cikicam diyorum 1 saat sonra gel abi diyo. Otobus kullanmak her zaman mantiklidir, istanbulda arabayi mumkun oldugunca kullanmayin.

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 2785 Toplam Mesaj: 30