Vakifbank B11 Otmk Hesap İşletim Ücreti
-
nedir bu ? hesap cüzdanımda gördüm. 4.20 para düşülmüş hesabımdan. karşısında da vakifbank b11 otmk hesap işletim ücreti yazıyor.
-
bugax bunu yazdı:
-----------------------------
nedir bu ? hesap cüzdanımda gördüm. 4.20 para düşülmüş hesabımdan. karşısında da vakifbank b11 otmk hesap işletim ücreti yazıyor.
-----------------------------finansbank da 3 ayda bi 10 lira kesio benden :S
yeni moda oldu bu..
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------bugax bunu yazdı:
-----------------------------finansbank da 3 ayda bi 10 lira kesio benden :S
yeni moda oldu bu..
-----------------------------yeni değil ya ziraat , halkbank ,vakıf vs hemen hemen tüm bankalar alıyor fakat işbankası öğrenci hesabı açanlardan almıyor.
-
vakıf alıyor öğrencidende
-
2 ay önce card finanstan 3 yıllık cart ücretimizi aldık 113 lira fln filan başvurun sizde alın. Doğrudan bankaya başvurabiliryorsunuz.
Hatta başvurdugumuzda parayı alacagımızı bildiklerinden biraz yavşama moduna geçtiler, efendim size şöle avantaj yapalım bunları almayalım şunları koyalım fln filan geçicen onları diceksin paramı ver diceksin 1 aya para cebinizde.
-
Garanti de benden yılda 2 kez hesaap işletim ücreti olarak 25 tl alıyor.
Alınmasını istemiyorsan 2 adet otomatik ödeme talimatı vermeli veya maaş hesabı olmalı ,her ay para gelmeli.
-
irwa bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
eğer bankanın sözleşmesinde kart kullanım ücreti alınır ibaresi warsa o zaman alınır ama banka insiyatif kullanırsa geri iade werebilir ya da almaktan wazgeçebilir
-----------------------------Banka inisiyatif falan kullanmadan da alabiliyorsun (ki ben hiçbir bankanın kendi aleyhine olan bir şeye durduk yere inisiyatif kullandığını görmedim).
Tüketici Haklarına göre geri alabilirsin,bu senin hakkın. Koyduğu madde tek taraflı olarak değerlendiriliyor Tüketici Hakem Heyetleri ve Tüketici Mahkemelerinde.
Bu yerlere başvurursan geri alıyorsun. Ama Hükümet mahkemenin haksız kazanç bulduğu bu ücretleri yasal hale getirecek bir düzenleme ile uğraşıyordu. O çıkmadı sanırım ya da yeni yılda geçerli olarak çıkacak. O zaman alamıcan parayı, alcan ...
-
irwa bunu yazdı:
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------Garanti de benden yılda 2 kez hesaap işletim ücreti olarak 25 tl alıyor.
Alınmasını istemiyorsan 2 adet otomatik ödeme talimatı vermeli veya maaş hesabı olmalı ,her ay para gelmeli.
artık 60 tl oldu ,)
-----------------------------Vay anasına benim bundan haberim yoktu.demek otomatik ödeme vs olmasa bizede çakacakmış Garanti:))2006 dan bu yana garanti ödüyo elektrik,Digitürk,Süperonline,TT,ASAT,ev kirası.
-
irwa bunu yazdı:
hesap işletim ücreti nerdeyse tüm bankalar tarafından alınır genelde otomatik ödeme talimatlarıyla engellenir mesela bizim bankada 6 ayda 1 30 t toplamda 60 tl we bu yasal olarak alınabilir
-----------------------------+ olarak eğer öğrenci iseniz okulunuzdan aldığınız öğrenci belgesini bankaya gidip veriyorsunuz ve kesilen paranın iade edilmesini istiyorsunuz 3-4 güne kalmadan hesabınıza yatmış oluyor.
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------Aynı şekilde işbankasından 5 yıl önce örenci kimliğimle açtığım hesabımdan hiç o tarz bi ucret almadılar
-
vakıfbank bende 40 lira kesmiştir. hesapta 100 lira vardı 60 gorunce kalp krizi geçirecektim