Vakit Kaybı Olmayan Kitaplar
-
SeyhSamil bunu yazdı
bu kitabı okuyup dışarı çıkınca insan başka görüyor hayatı//insana bir şeyler katan vakit kaybı olmayan
ikisine de uyan SİMYACI var hocam. tavsiyedir :)
kaç tane kişisel gelişim kitabı önerisi gelecek çok merak ediyorum. kesin 1-2 tane gelir ama olsun sayacam tek tek.
-
Aliya İzzetbegoviç - Doğu Batı Arasında İslam, İslam Deklarasyonu(İlk bu daha iyi gider)
Bu kitapları gerekirse elinde sözlük sakin kafayla okursan vaktini bayağı şımartmış olursun. Daha başka istersen, bunlar aşırı gelirse pm at bişiler yap
-
ben genelde bi şeyler öğreten romanları, kitapları okumayı seviyorum. görüşü ne olursa olsun hiç önemli değil, bir kırıntı bile öğrensem büyük bi hayranlık uyandırır..
paulo coelho nun kitapları çok güzeldir, bi çok kitabını eskiden bitirdim, üslubunu sevmiştim.. sabahattin ali de iyidir, halit huseyni nin iki kitabına da bak çok tavsiye edilir, uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneş..
bunun yanında kesinlike yaşar kemal in ince memed serisini oku (4 cilt). o kitap beni zamanında çok etkilemişti 2008 de okumuştum ve o tarihte okuduğum için kendimden utanmıştım böyle büyük bir baş yapıtı nasıl geç okurum diye..
aziz nesin in kitapları da güzeldir, güldürürken düşündüren misali..
kişisel gelişim için dale carnaige nin kitaplarını beğeniyorum özellikle dost kazanma ve insanları etkileme sanatı bu alanda yazılmış en iyi kitap benim içindi.
felseye ilgi duyuyorsan sofie'nin dünyası da çok güzeldir, sonunu iyi bağlamamış yazar ama kısa bir gezintiye götürüyor filozoflar arasında, bunun haricinde george politzer in öğrencilerinin derslerden toplayıp yayınladığı felsefenin temel ilkeleri de iyidir. materyazlim ile idealizmi karşılaştırıyor. tabi çok başlangıç açamasında ve basit mantık hareket etmiş
ve son olarak büyük bir hazine olan Kur'an.
aklıma gelenler şimdilik bunlar oldu..
unbalanced tarafından 14/Oca/14 23:52 tarihinde düzenlenmiştir -
al ahmet ümitin kitaplarını oku işte
adam baya hit en çok satanlarda kafa dengi öküzde değil -
Sherlock serisini okumayı düşünüyorum filmleri çok beğendim kitap hakkında yorum yaparmsn
-
tanrı tebdili kıyafet gezer kesinlikle oku
-

bu kitaplara bir bakın. Özellikle AMAT 'a..
-
Açıkcası ne tür seversin edersin bilmem, ama meşhur Okan Tuna'nın anlata anlata bitiremediği bir kitap vardır. FAUST. Tavsiyemdir. ;)
-
çizeyim müthiş öneriler çıktı.
-
"kuşatıldık! gobi çölü’nün en ücra köşesinde bile özgür gökyüzünün altında gözetlenmeden, huzurla sıçabileceğinden kesinlikle emin olma!"
http://www.kaosyayinlari.com/index.php/bolo-bolo