Vakit Kaybı Olmayan Kitaplar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı

bu kitabı okuyup dışarı çıkınca insan başka görüyor hayatı//insana bir şeyler katan vakit kaybı olmayan

ikisine de uyan SİMYACI var hocam. tavsiyedir :)

kaç tane kişisel gelişim kitabı önerisi gelecek çok merak ediyorum. kesin 1-2 tane gelir ama olsun sayacam tek tek.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Aliya İzzetbegoviç - Doğu Batı Arasında İslam, İslam Deklarasyonu(İlk bu daha iyi gider)

Bu kitapları gerekirse elinde sözlük sakin kafayla okursan vaktini bayağı şımartmış olursun. Daha başka istersen, bunlar aşırı gelirse pm at bişiler yap 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben genelde bi şeyler öğreten romanları, kitapları okumayı seviyorum. görüşü ne olursa olsun hiç önemli değil, bir kırıntı bile öğrensem büyük bi hayranlık uyandırır..

paulo coelho nun kitapları çok güzeldir, bi çok kitabını eskiden bitirdim, üslubunu sevmiştim.. sabahattin ali de iyidir, halit huseyni nin iki kitabına da bak çok tavsiye edilir, uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneş..

bunun yanında kesinlike yaşar kemal in ince memed serisini oku (4 cilt). o kitap beni zamanında çok etkilemişti 2008 de okumuştum ve o tarihte okuduğum için kendimden utanmıştım böyle büyük bir baş yapıtı nasıl geç okurum diye.. 

aziz nesin in kitapları da güzeldir, güldürürken düşündüren misali..

kişisel gelişim için dale carnaige nin kitaplarını beğeniyorum özellikle dost kazanma ve insanları etkileme sanatı bu alanda yazılmış en iyi kitap benim içindi.

felseye ilgi duyuyorsan sofie'nin dünyası da çok güzeldir, sonunu iyi bağlamamış yazar ama kısa bir gezintiye götürüyor filozoflar arasında, bunun haricinde george politzer in öğrencilerinin derslerden toplayıp yayınladığı felsefenin temel ilkeleri de iyidir. materyazlim ile idealizmi karşılaştırıyor. tabi çok başlangıç açamasında ve basit mantık hareket etmiş

ve son olarak büyük bir hazine olan Kur'an. 

aklıma gelenler şimdilik bunlar oldu..

unbalanced tarafından 14/Oca/14 23:52 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

al ahmet ümitin kitaplarını oku işte

adam baya hit en çok satanlarda kafa dengi öküzde değil

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Sherlock serisini okumayı düşünüyorum filmleri  çok beğendim kitap hakkında yorum yaparmsn

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

tanrı tebdili kıyafet gezer kesinlikle oku

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

bu kitaplara bir bakın. Özellikle AMAT 'a..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Açıkcası ne tür seversin edersin bilmem, ama meşhur Okan Tuna'nın anlata anlata bitiremediği bir kitap vardır. FAUST. Tavsiyemdir. ;)

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

çizeyim müthiş öneriler çıktı.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

"kuşatıldık! gobi çölü’nün en ücra köşesinde bile özgür gökyüzünün altında gözetlenmeden, huzurla sıçabileceğinden kesinlikle emin olma!"

http://www.kaosyayinlari.com/index.php/bolo-bolo

=)
Toplam Hit: 2478 Toplam Mesaj: 29