folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Valilik Açıklamasıdır..! KESİNLİKLE OKUYUNUZ..!!!

Valilik Açıklamasıdır..! KESİNLİKLE OKUYUNUZ..!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    hocam bizim tepkimizle ismimiz türkiye olmaz biz ingiltereyi örgütleyemeyiz ama kendimizi örgütleyip ingiltere yerine gavatistan diyebiliriz :) 5-10 yıl argo olur daha sonra sözlüğe kadar girer şerefsizim :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    ir2 bunu yazdı:

hocam bizim tepkimizle ismimiz türkiye olmaz biz ingiltereyi örgütleyemeyiz ama kendimizi örgütleyip ingiltere yerine gavatistan diyebiliriz :) 5-10 yıl argo olur daha sonra sözlüğe kadar girer şerefsizim :)

hocam sende haklısın ama bizde artık bi şeyler yapmalıyız yani sesimizi çıkartmalıyız ya Türkiyede kimse sesini çıkartmıyosa sadece biz yani TAHRİBAT GRUP sesini çıkartsa ki biz çok BÜYÜK Bİ GRUBUZ yine bu işin altından kalkarız yeterki birlik beraberlik içinde örgütlenip bu mesajı herkese dağıtalım...!!!!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    valilik malilik kesmez ama bunla ilgili başvuru yapılmıştı Türkiye den ingiltereye sözlüklere böle geçsin die cvp ne oldu bilmiorum ama batağ kullanıldı sağda solda görüom hep made in Turkiye die yazıor.

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    akundi bunu yazdı:

bir aralar TURKIYE diye degisti diyenler vardı ne oldu bilmiom ama  artık dunya da bır yer edınmıs degısmesıi bence cok zor olur

HİÇTE ZOR OLMAZ BİZ İSTEDİKTEN SONRA YA SEVE SEVE YA DA S.KE S.KE ONU DEĞİŞTİRİRLER...!!!!!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    akundi bunu yazdı:

bir aralar TURKIYE diye degisti diyenler vardı ne oldu bilmiom ama  artık dunya da bır yer edınmıs degısmesıi bence cok zor olur

Güzel kardeşim biz istedikten sonra öyle bir değişirki sen hiç kafanı yorma. yeterki biz bütün içtenliğimizle bu olayı duyuralım ve istiyelim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek

kesinlikşe Türkiye olmalı .. Neden onların istedikleri gibi kulalnıyoruzk i ..

Turkiye olarak söylenmesi gerekir ..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    cook iyi bir konuya deginmisiniz tesekkur ederim duyarliliginizdan dolayi bencede tepki gostermeli ve bu ise son verilmesini saglamaliyiz turkey onlarin bize koyduklari bir isim bunu kabuletmemeliyiz bence türkiye olmali bende bu kampanyayi yaymaya calisacagm tanidigim herkeze yolluyacagim

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    be_cool bunu yazdı:

cook iyi bir konuya deginmisiniz tesekkur ederim duyarliliginizdan dolayi bencede tepki gostermeli ve bu ise son verilmesini saglamaliyiz turkey onlarin bize koyduklari bir isim bunu kabuletmemeliyiz bence türkiye olmali bende bu kampanyayi yaymaya calisacagm tanidigim herkeze yolluyacagim

Seninde ilginden dolayı teşekkür ediyorum sana kardeşim..!!!

Toplam Hit: 2469 Toplam Mesaj: 19