Van Kedisi Alacam , Bilgisi Olan ?
-
reneye katılıyorum .. özellikle siyah hiç bi elbise giyemezsin bembeyaz tüylerle kaplı olur.. sabah uyandığında ağzın burnun tüy olur.. masaya çıkar ona buna atlar yemeklerden tüy çıkar gider kusar alır yemeğiyle oynar etrafı batırır tırmalar uyutmaz miyavlayarak kafanı şişirir koltukları mahveder kum sandığı evin havasını değiştirir vs vs.. :D
-
ben van'da öğrenciyim.
van kedisi nin van dışına çıkartılması yasaktır ancak gelip orjinalini satın alman lazım legal yollardan istiyorsan. kimlik falan çıkartarak alıp gidebilirsin.
tabi ki illegal yöntemleride vardır 1000 amerikan dolarından başlar. yada benim gibi birini bulucaksın kedi evinden kedi çalıp yollayabilecek birini şu an van'da değilim van'a gittiğim zaman kedi evini yoklarım istersen : ) -
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
ben van'da öğrenciyim.
van kedisi nin van dışına çıkartılması yasaktır ancak gelip orjinalini satın alman lazım legal yollardan istiyorsan. kimlik falan çıkartarak alıp gidebilirsin.
tabi ki illegal yöntemleride vardır 1000 amerikan dolarından başlar. yada benim gibi birini bulucaksın kedi evinden kedi çalıp yollayabilecek birini şu an van'da değilim van'a gittiğim zaman kedi evini yoklarım istersen : )
-----------------------------abi pmine bi bakıversen mumkunse:)
Toplam Hit: 3838 Toplam Mesaj: 14