folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Van Kedisi Almayı Düşünüyorum.



Van Kedisi Almayı Düşünüyorum.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2010
    Erkek

    stresi alıyorsa cok iyi benim için wc konusunda da sıkıntı olmuyormuş bunu duydugum iyi oldu araştırmaya göre banyo konusunda sıkıntı olmayacak gibi suyu seviyorlarmış.


    Zamanı durduramazsın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ocak/2010
    Erkek

    Bende van-ankara kırması dişi var. Tuvalet alışkanlığı düşünmen gereken en son konu. Evde büyük saksı yoksa kumu göstermen yeterli. Petshop'tan falan özel kedi kumu alırsan daha iyi olur.

    Büyüyene kadar seninle uyumak isteyecek(güzel oluyor). Senin yediğin tabaktan veya sofrada yemek isterse kovala alışmasın.

    Evin bir köşesine kutu veya minder ile yer yapıp alıştırırsan iyi olur. Sütünü, mamasını orada verince alışır sofraya gelmez.

    Tüy dökülmesi çok kötü oluyor, kısırlaştırsan bile çiftleşme döneminde evdekilere hayatı zindan ediyor. O yüzden şimdiden karşı cinste bir kedi aramaya başka :)

     

    Unutmadan yazayım 1-2 ay geceleri uyutmaz.

     


    arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2010
    Erkek

    uyutmasın zaten sabaha kadar uyanıgım hergun sabaha karsı 6 7 gıbı yatıyorum ama sonuç olarak güzel birşey demi bu evde kedi beslemek


    Zamanı durduramazsın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2007
    Dişi

    Dünyanın en güzel şeyi bence, o kadar diyim :))

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2008
    Erkek

    3 yıl cinsini bilmediğim bi kediyi beslemek zorunda kaldım,tuvalet alışkanlığını kolay kazanır bi yer belirler gitme imkanı varsa oraya yapar gidemezse etraftaki kutuya vs eder.ben kokusuna dayanamadığım kedi mamasıyla besliyodum ama gece dışarı saldığımda böcek filanda yiyordu.tüy falan dökünce hijyen sıkıntısı olabilir ama tatlı hayvanlardır,bırakmak istemezsin.


    DOM..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaisTLiNTR
    RaisTLiNTR's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Aralık/2010
    Erkek

    onlar cok tüy dokuyr  diyebiliyom

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2010
    Erkek

    Gorucez bakalım nasıl olucak.


    Zamanı durduramazsın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2008
    Erkek

    3-4 yıl önce, yağmurlu bir akşamda sahipsiz kutuda terk edilmiş yavru sokak kedisini aldım eve. Tekir cinsi. Mama falan vermedim hiç. hatta yoğurtla ıspanağı yan yana koyuyordum tabağına, ilk ıspanağı sonra yoğurdu yiyordu. zeytini çok severdi. patileriyle oynar oynar sonra da atardı ağzına ve çekirdeğini çıkartırdı :D malesef alerjim olduğu için anca 1 yıl dayanabildim ve bi tanıdığa vermek zorunda kaldım.


    der die das
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Kasım/2007
    Erkek

    Bedavaysa al besle hocam.Ama para verip alma sakın.Sokaklar kedi dolu.

    ----------------------------------------------------------

     

     

    Hocam asla böyle bir hata yapma sokaktan alma demiyorum ama hangi bölgeden aldıysan o bölgenin veterinerlerine mutlaka danış. &. kedimi besliyorum hepsi sokaktan alındı ama bu son kedi beni mahvetti:) bu bölgenin kızışma dönemi yılda 4 defa imiş hayvan yılda 1 veya 2 hafta normal kedi onun dışında neye dönüşüyor bilmiyorum valla:) kısırlaştırmakta istemiyorum vicdanım engel oluyor. Velhasıl kendimi uzman sanırdım bu konuda yeni yeni şeyler öğreniyorum her kedinin kızışma dönemi mart değil bu bilgiyi aklından hiç çıkartma benden tavsiye ama öte yandan mutlaka al besle van kedileri gerçek van kedisi ise tabii gayet özellikli hayvanlar ama kedilerin kralı yine cins olarak bulabilirsen tabii ve paran varsa Ankara kedisidir. Gerçi iyi para ettiği ve nesli azaldığı için van kedileri ile çiftleştiriyorlar şimdi dikkatli alman lazım. Yalnız yetişkin bir Ankara kedisini yakından görürseniz ne demek istediğimi anlarsınız yaratık cidden kendisini kral sanıyor yere bile tam basmaz parmaklarının ucunda yürür kendini beğenmiş şey:)


    Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
Toplam Hit: 2486 Toplam Mesaj: 20