folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Var Mısın Yok Musun Yarışması << Hakkında

Var Mısın Yok Musun Yarışması << Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar bi arkadaşımın başvurusu kabul edildi. eleme filan varmış. bu elemede nelere dikkat ediyorlar bilen var mı ?

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    bi tanıdıım gitti hedefin ne kadar diye sormuşlar 20 milyr dmeiş sanırım elenmesinde etkisi büüyüktü veya kendisi öle düşünüyo xD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

skyvalet bunu yazdı:
    -----------------------------
    bi tanıdıım gitti hedefin ne kadar diye sormuşlar 20 milyr dmeiş sanırım elenmesinde etkisi büüyüktü veya kendisi öle düşünüyo xD

illa büyük alsınmı istiolar anlamadımki :) hem az vermeye çalışıolar ilginç :) 

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Pc-ErrOr bunu yazdı:

skyvalet bunu yazdı:

illa büyük alsınmı istiolar anlamadımki :) hem az vermeye çalışıolar ilginç :) 

yok baba, artık 500'ü vermek istiyolar, reytingler sallanmaya başlamış

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    böyle güzel bi hikayesi olsun. hikayesi olan yarışmacılar reyting yapıyo. yoksada güzel bi hikayesi götünden uydursun bişeler.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

isteyene götten hikaye uydurabilirim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tiesto
    Tiesto's avatar
    Erkek
    Acıklı bir hikaye yazman lazım kafanda :) ancak...

Ceza : Ben Rapin Oğluyum. Sagopa Kajmer : Benim öyle Bir oğlum yok.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Üniv. oda arkadaşım başvurusu kabul edilmişti geçen haftalarda istanbul avrupa yakasında bi yere mülakata gitti

mülakat 3 aşamadan oluşuyormuş ve 2. mülakata kalanlara haber verdikleri tarih 1 aydan fazlada olabiliyormuş.. 

bizim prof. müzisyen falandı o sayede ilk mülakatı geçti mülakat akşamı aradılar 2. mülakata çağrılıyosunuz diye eleman izmitten uçarak geldi

2. mülakatta s.knd.rk bi juri oluyomuş falan işte genelde hayat hikayelerini yada yaşamlarındaki ilginç yönlerini anlatmalarını istiyolarmış . bizim elemanın çok iyi

geçmiş son dk da bununla birlikte giren eleman beatbox yapmak için bi atak yapmış işte onlarında ilgisini çekince bizimkisi sakata geldi :)

bide 3. mülakata kalırsan direk acunla görüşüyomuşsun.. 

eğer çıkan falan varsa .. parayı alınca naparım , ilginç huylarım diğer insalardan farklarım ne gibi soruları şimdiden düşünsün ,farklı bi stratejiye göre eleman alıyolar bariz belli. direk insan karakteri üzerinden prim..

Bkz : Yarışmacıların tipleri  :|

ben katılsam ilk kutuda hamdi bey'in teklifini kabul eder alayını g.t ederdim :
    |

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

teşekkürler arkadaşlar baya bilgi verdi yazdıklarınız :)

alayınızı mucks :)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

isteyene götten hikaye uydurabilirim

:D:D:D:D

muhtesem bir yorum:D:D:D

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    amk teklifi kabul edincede bitmiyor dewam etseydi ne kadar alcaktı kısmı var:D

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 3594 Toplam Mesaj: 14