Vargonenden Paramı Alamıyorum
-
sikayetvar.com a çak geç abi. Kurumsallık, itelemekle olmaz. Parayı alırken aman efendim, parayı aldıktan sonra babalara gelmeyin efendim :)
-
Ben de ilk datacenterdan server kiraladığımda 4 rakamlı faturalar ödüyordum. şimdi 2 rakamı geçmior. Zkile zkile ogreniliyor bu iş hocam başka yolu yok
@ManiacCoder a da bir mesaj at derim çözerse sorununu o çözer
HolyOne tarafından 18/Şub/19 16:37 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Ben de ilk datacenterdan server kiraladığımda 4 rakamlı faturalar ödüyordum. şimdi 2 rakamı geçmior. Zkile zkile ogreniliyor bu iş hocam başka yolu yok
@ManiacCoder a da bir mesaj at derim çözerse sorununu o çözer
Adam Fii tarihinde giriş yapmış en son. Adam siteye girerken ben daha orta okula yeni başlamıştım :D:D
Sunucuyu şirkete aldırdım. Localde çalışıyor şuan sistem. Birde fiber hat döşedik vs.
Bu şekilde şuan çözdük işi. Donanım sorunları vs problemleri ona ait kabul ettiler. Gerisi beni bağlamaz. Fakat iade alamadığım biraz tantana oldu.
-
Onemli diyil, ben tarikattan geliyorum dersen yardımcı olur
-
Bende ne zaman vargonen'den hosting alsam hackleniyorum. Nedendir bilmem. Bu zamana kadar belki 20 tane farklı firma ile çalıştım. Vargonen'den ne zaman bi hizmet alsam pişman oluyorum.
-
ozkan vargonen de calismiyo artik holy gecen karsilastik eskiden calisiyodu
-
nerden buluyonuz böyle sik sok firmaları :D google da hosting diye aratsam ilk 10 sayfada çıkmaz.
-
yolbulucu bunu yazdı
nerden buluyonuz böyle sik sok firmaları :D google da hosting diye aratsam ilk 10 sayfada çıkmaz.
6. sırada çıktı hocam :D
-
cankol bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
bende 7.sırada :D
-
EnableTurk bunu yazdıcankol bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
bende 7.sırada :D
Bende 3 lokasyona göre değişiyor sanırım :)