Varmı Böyle Şey...
-
yaa ben onu dedmiyorum tmm yıkım baya büyük olmuş madem böle bişi de yaşadın inan bana şu an daha güçlüsündür. bırakma kendini hemen biliyorum çok berbat bir olay ama ne sölesek şu an dinlemiceksin ama sabırlı ol biraz cidden en azından bu lafımızı yabana atma kardeşim. bak hepimiz söylüyoruz geçicek merak etme geçicek sadece biraz zamana ve öfkenin dinmesine ihtiyacın var o kadar.
-
sığmaz hocam.
sende suç. bağlanma körü körüne . 10000 yıl da olsa bağlanmıcan kimseye..
ailene dahi...
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
yaa ben onu dedmiyorum tmm yıkım baya büyük olmuş madem böle bişi de yaşadın inan bana şu an daha güçlüsündür. bırakma kendini hemen biliyorum çok berbat bir olay ama ne sölesek şu an dinlemiceksin ama sabırlı ol biraz cidden en azından bu lafımızı yabana atma kardeşim. bak hepimiz söylüyoruz geçicek merak etme geçicek sadece biraz zamana ve öfkenin dinmesine ihtiyacın var o kadar.
-----------------------------eyw. kardeşim bir durdurabilsem içimdeki manyağı... kafamın güzel olmasının etkisi sanırsam umarım geçecek isyanlara bağlamak istemiyorum belimden silahı cıkartmak istemiorm başlasam durmam idama gider görürsünüz adımı gazetede haberlerde ne desem boş...
-
u-f-d bunu yazdı:
sığmaz hocam.
sende suç. bağlanma körü körüne . 10000 yıl da olsa bağlanmıcan kimseye..
ailene dahi...
-----------------------------tüm msjları oku öyle gel kardeşim sende nereye sapıtmışsın
-
Spyware__007 bunu yazdı:
fifsonic bunu yazdı:
Spyware__007 bunu yazdı:
fifsonic bunu yazdı:
Spyware__007 bunu yazdı:
fifsonic bunu yazdı:
Spyware__007 bunu yazdı:
-----------------------------eyw. saygım sevgim sonsuzdur asla aynı kefeye tutmam tutsam burada olmam ama kararım kesindir çevremdeki herkul benim icin bitmiştir.
-----------------------------herkul yaşıyormu :) unutma çocukluğumuzun kahramanı o
-
Sığmaz hocam.
1 oyun yüzünden en iyi arkadaşım bana götlük yapmıştı.
Hala konuşmuyorum baya oldu.
Yediğimizin yarısını bile paylaşırken bir oyun için arkadaşlığının değerini ogün anladım.
Kimse için değmez hocam. Keyfini bozma.
-
Branxian bunu yazdı:
Sığmaz hocam.
1 oyun yüzünden en iyi arkadaşım bana götlük yapmıştı.
Hala konuşmuyorum baya oldu.
Yediğimizin yarısını bile paylaşırken bir oyun için arkadaşlığının değerini ogün anladım.
Kimse için değmez hocam. Keyfini bozma.
-----------------------------aynen kafam ayıkıyor şuan keyfimi bozmamam gerekli ama içimdeki şu gurur şu öfke... yokmuuu