folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Vatan Bilgisayar Apple Yetkili Bayisi Değil, Ürün Alırken Dikkatli Olun.

Vatan Bilgisayar Apple Yetkili Bayisi Değil, Ürün Alırken Dikkatli Olun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Evet beyler, vatan bilgisayardan geçen sene aldığım, 3g problemi olan (bazen çekiyor, bazen çekmiyor) garantisi halen devam eden tabletim için yaklaşık 850 tl ücret istediler. Cihazımı gönderdikleri servisle yaptığım görüşmede, "biz garantiye çıkartsak daha kara geçeriz, şimdi siz bu ücreti kabul etmediniz biz kargo parası falan ödedik dedi adam pişkince"

Cihazımın köşelerinde zedelenme var, fakat bu zedelenmeler oluştuktan sonra dahi 5-6 ay hiç bir problem olmadan ipadi kullandım. Taaa ki ios 7 güncellemesine kadar. Adamlar resmen cihazın köşelerinden dolayı aletin üstüne yattılar.

Apple Türkiye'yi aradım, vatan bilgisayarın yetkili bayisi olmadıklarını, turkcell, vodafone avea bayileri ve yetkili apple bayisinden almadığım için yapacak bişeyleri olmadığını söylediler, hakkınızı arayın demeyi de ihmal etmediler.

Bilkom'a da konu ile mail attım onlar da aynı şekilde vatan bilgisayarın apple yetkili bayisi olmadığını belirttiler ve topu Apple Türkiye'ye attılar.

a

Şimdi sormak istediğim şu, ben bu cihazımı tüketici mahkemesine başvurmadan nasıl değişimini sağlarım, neler yapmalıyım, başına böyle gelen bir şey varmı?

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Özet: Vatan Bilgisayar'dan hiç bir apple ürününü almayın, garantisi yok, paralel ithalat olduğundan şüpheleniyorum.

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

vatan bilgisayar koskoca şirketler zinciri o kadar paraları var alsınlar hocam bi yetkili bayilik. nedir yani sen ürünü satacan ama yetkili bayisi değilsin diye ilgilenmeyecen..

bence müdürlerini ara durumu izah et. laftan anlamıyorsa mahkemede her türlü hakkını ararsın.

olmadı apple ın kendi anşalmalı olduğu garanti servisi falan yok mu oraya yaptır parasıyla hocam daha ucuza gelir.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ver mahkemeye gitsin, boşu boşuna muhatap olma onlarla,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Atarlı giderli bir yazı yaz http://www.sikayetvar.com/ illa biri çıkıp ilgilenir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

indirim var diye uzaktaki vatan bilgisayara telefon almaya gittim lg aldım ertesi gün donanımsal sorun cıktı gittim değiştirdim teknosadan hp yazıcı almıştım 3 defa servise gitti bi mouse aldım logitech pil kısmında sorun cıktı goturmedim kullanıyorum ::)) tamamen şans işi ama bu arkadaşın farklı sikayetvar.com a yaz nasıl da ararlar şikayetinizi kaldırın diye..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

şikayetvar a yazdım ama bir sonuç vermedi arayan bayana siz yetkili bayi değilmişsiniz normalde bu ürünün değiştirilmesi lazımmmış, siz yetkili bayi misiniz diyorum cevap veremiyor kadın lafı döndürüp dolaştırıyor, ofis iletişimden geldikten sonra cihazda şarj problemi de olmaya başladı, böyle işin amk, kesinlikle vatandan herhangi bir apple ürünü almayın.

Hoop.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi ürün bilkom garantili olsa bile cihazda darbeler olduğu için yetkili servisin ürünü garanti dışı bırakması olağan birşeydir her ne kadar bozulması bu yüzden olmasa bile ( hdd ler , notebooklar , cep telefonları vs tüm ürünler bütün yetkili servisler bu şekilde değerlendirir) senin sorunu çözebilecek tek yetkili merci tüketici hakem heyetidir eğer haklı olduğuna inanıyorsan bulunduğun kaymakmlığ git hakkını ara 3 ay içerisindede ücretini alırsın tekrar.

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Amk çinden ithal yerli mallarına laf edin siz :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Amk çinden ithal yerli mallarına laf edin siz :)

Çok haklisin. 

ftw
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Başvurmadan olmaz sanırım, bilemiyorum.Bir olayda benim arkadaşım yaşadı, konuyla alakasız olsada: Arkadaşımın telefonunun IMEI adresi kopyalanmıştı. Dava açtı TH'Ye başvurarak. Hem telefonu açıldı hemde 750-800 Tl arası para aldı. ;) Telefonda beleşe gelmiş oldu. Bence başvur ve paranı al. Tanıdık avukat varsa avukat parasındanda yırtarsın. 

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
Toplam Hit: 2021 Toplam Mesaj: 12