Vatan Bilgisayar Rezilliği
-
Bu adamlarin sitesinden siparis verdim ayni gun sms geldi bilmem ne numarasi ile kargoya teslim edilmistir diye. Siparislerim bolumune baktim orada da kargoya teslim edildi yaziyor.
Aradan 2 gun gecti gelen giden yok... Aradim adamlar piskin piskin diyor ki kargoya henuz vermedik. Dur bir bildirim cekeyim de arkadaslar kargiya versin. Kargoya vermeleri icin birbirlerinin kicini durtmeleri gerekiyormus megerse...
Ben boyle kepazelik gormedim. Ulan vermediysen niye kargoya verildi diye mesaj atiyorsun herkesin isi gucu var gunluk plani var amk. Sabah sabah sinir kupu ettiler beni bir daha vatandan çöp dahi almam. Boyle kepazelik olamaz.
-
Sanssizlik olmus hocam yada yalpak birine denk gelmissin gibi. Ben onlarca alsiveris yaptim verdigim gunun sonrasi nerdeyse %95 butun urunler elime gecti butun sulale burdan alisveris yapariz bir sktimiz hic olmadi.
Yinede en temizi gibip magazadan almak
-
DadasAdam bunu yazdı
Bu adamlarin sitesinden siparis verdim ayni gun sms geldi bilmem ne numarasi ile kargoya teslim edilmistir diye. Siparislerim bolumune baktim orada da kargoya teslim edildi yaziyor.
Aradan 2 gun gecti gelen giden yok... Aradim adamlar piskin piskin diyor ki kargoya henuz vermedik. Dur bir bildirim cekeyim de arkadaslar kargiya versin. Kargoya vermeleri icin birbirlerinin kicini durtmeleri gerekiyormus megerse...
Ben boyle kepazelik gormedim. Ulan vermediysen niye kargoya verildi diye mesaj atiyorsun herkesin isi gucu var gunluk plani var amk. Sabah sabah sinir kupu ettiler beni bir daha vatandan çöp dahi almam. Boyle kepazelik olamaz.
Hocam mesajla birlikde tuketici haklarina basvur maduriyet yasadigini belirt isletmen varsa zan altinda kalmis gibi goster bence yasal bir yaptirimi olabilir diyr dusunuyorum
-
Isletmem yok hocam bireyselim.

Ups kargoyu aradim haftasonuyla alakali degil biz cumartesi gunu de pazar gunu de kargo kabul ediyoruz dediler. Hayir haftasonundan dolayi olsa bile kargoya vermis gibi yalan soylemeleri irite etti beni.
Siparisi iptal edip para iadesi isteyecektim ama benim de after effetcs siparislerim duruyor acilen pcye ihtiyacim var o yuzden simdilik sesimi cikaramadim.
Ama bundan sonra vatandan asla... Yaptiklari resmen düzenbazlık.
-
Vatanın ruhunda kaşarlık var. En çok kaşarlığı fiyat dengesizliğinde yapıyorlar
-
vatan bilgisayardan ürün alana kadar iyi muamele yapıyorlar aldıktan sonra sorun çıkınca pişman olursun paranla rezil olursun
-
Yapılan yavşaklıktır,
-
Abi kargo bilgisi yanlis kullaniciya girilmis olabilir.niye bu kadar celalleniyorsun ki. Koskoca firma arada hata yapacak elbet. Bende hic sorun olmadi mesela
-
Aslında yanlış değil hocam. Daha önce UPS ile çalıştığım içim biliyorum. Bu SMS i sistem UPS barkodu oluştuğu anda atıyor ancak UPS barkodunu oluşturan vatan zaten. UPS kargonun kendi programı kullanılarak kargolar hazırlanıyor. Takip numarası oluşupta siparişin kargoya verilememe durumu olabiliyor malesef. UPS barkodu oluştuğundan vatan sistemlerinde de kargoya verildi olarak işaretleniyor. Sistemsel olarak herşey normal ama kargoyu vermeyi unutmuş veya başka şeyler yaşanmış olabilir. Tabiki konuda haklı taraf sensin.
-
Ofisimi ilk açtığımda bir modem aldım. Onların önerisi ile topkapı şubesinden aldığım cihazı hiç bir şekilde internete bağlayamadım. Ben yalnış yapıyor olabilirim şüphesiyle bir IT çalışanı getirdim. TTnet ten ayrıca servis destek elemanı istedim. Yinede çalışmadı. Cihazı götürdüm. 1 haftalık cihazı bozuk çıktı. Tamam şanssızlık kabul ediyorum. Gittiğimde kutusu yok diye cihazı alamayız dediler. Tamir için bekleyecekmişim.
Bastım fırçayı, müdürleri ile görüştüm. 1 saate yakın orada uğraştım ve ancak cihazın yenisini ücretsiz verdiler. Eskisi de onlarda kaldı. Kutu istemedim. Olayı çözdüm.
Kısaca uğraştırıyorlar. Elektronik bişey alıyorsanız orada muhakkak deneyin.
-
3 gündür kargoya verilecek. Bir 3 gun de kargonun gelmesini beklersem koskoca 1 haftam yandi gitti.
Vatanla birlikte ayni gun hatta ayni saatte teknobiyotik isimli siteden ram aldim. Kargo bugun elime ulasti. Fazla soze gerek yok sanirim...
Keske diger parcalari da teknobiyotikten alsaydim. Vatan parcalarin garantisi konusunda daha tecrubelidir daha cok yardimci olur diye vatandan aldim.
DadasAdam tarafından 08/Şub/16 14:19 tarihinde düzenlenmiştir