Vatan Bilgisayar Terbiyesizliği 2 - Vatan Terbiyecisi
-
http://tahribat.com/Forum-Vatan-Bilgisayarin-Terbiyesizligi-159558/
Selam Arkadaşlar
2. konuyla tekrar burdayım
Bu konuda laptopumun likit akması ve sarj soketi problemi olduğundan anakarta yansıdığından ve anakart soketleri yandığından kullanıcı hatası dediler.
360 + KDV = 424,80 TL ücret istediler(likit akması garantiye giriyormuş onu yapmışlar,Sadece power soketi 424 lira istiyolar)yeni anakart parası istediler.
Bende sikayetvar.com & tüketici hakem heyeti & samsung genel müdürü,müdür yrdmcısı alayına e-mail attım durumumu anlattım
ve mutlu sonla bitti :)
yorucu 1 hafta sonunda bilgisayarımı ücretsiz olarak teslim alabildim.
Gelgelelim Vatan Bilgisayar bu konuda hiç yardımcı olmadı , onların yapcağı bütün işleri nerdeyse ben yaptım.
Sana 24 saat içinde dönücez dediler,ses seda yok,e-mail atıcaz dediler attıkları meçhul,her bi boklarını ben hallettim nerdeyse bi boka karışmadılar
Direk samsung'tan alsam daha makbule geçerdi,Ara bulucu oldular gibi bişey oldu aq
Sanki bilgisayarın parası onlardan çıkıcakmış gibi çok umursamaz davrandılar bana
Vatan Bilgisayar'dan ürün alırken bunlarıda aklınıza getirin(bence hiç bulaşmayın bunlara)
Samsung Genel Servisi (Destek Bilişim)'ne yardımlarından ve müşteri memnuyetinden dolayı teşekkür ediyorum.
-
herşeyi ücretsiz yaptırabilmenin sebebi Şikayet Var'dan kaynaklı Firmalar orada kurumsallığı zedelenmesin diye herşeyi yapıyorlar kaldıki 2-3000TL'lik şey için hiç kimseye laf ettirmezler gerekirse senin laptop yeni olarak verilirdi
artık sikayetvar.com birçok şey için kıstas sayılıyor vatanbilgisayardan alışveriş yapcak oradan bakıyor sorun varmı yokmu :)
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------herşeyi ücretsiz yaptırabilmenin sebebi Şikayet Var'dan kaynaklı Firmalar orada kurumsallığı zedelenmesin diye herşeyi yapıyorlar kaldıki 2-3000TL'lik şey için hiç kimseye laf ettirmezler gerekirse senin laptop yeni olarak verilirdi
artık sikayetvar.com birçok şey için kıstas sayılıyor vatanbilgisayardan alışveriş yapcak oradan bakıyor sorun varmı yokmu :)
-----------------------------ama dostum olay sikayetvar.com'Da bile gerçekleşmedi şikayet oluşturduk geri dönüş bile yapılmadı
bana ücretsiz olacağı samsung servisi müdürüne yazdığım e-mail ile gerçekleşti
sikayetvar herşeyi yapmış olsa 3 gün önce yazdığım şikayet cevaplanırdı.
-
eğer istanbuldaysanız exa bilgisayardan şaşmayın derim. vatandan aldığım fiyat listesini exa'ya götürdüğümde bire bir 300 lira daha düşük fiyatlısını topladılar bana =)
-
saybirs bunu yazdı:
-----------------------------sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------herşeyi ücretsiz yaptırabilmenin sebebi Şikayet Var'dan kaynaklı Firmalar orada kurumsallığı zedelenmesin diye herşeyi yapıyorlar kaldıki 2-3000TL'lik şey için hiç kimseye laf ettirmezler gerekirse senin laptop yeni olarak verilirdi
-----------------------------ama dostum olay sikayetvar.com'Da bile gerçekleşmedi şikayet oluşturduk geri dönüş bile yapılmadı
bana ücretsiz olacağı samsung servisi müdürüne yazdığım e-mail ile gerçekleşti
sikayetvar herşeyi yapmış olsa 3 gün önce yazdığım şikayet cevaplanırdı.
-----------------------------Vatanbilgisayar pek tınlamıyor demekki orayı samsung zaten bu konuya bakmış olması gerekirdi sende birşey var ben vatanbilgisayarda hiç sıkıntı yaşamadım hatta birçok kez ben hiç birşey yapmadan onlar yapmış oluyordu :)
-
samsungun teknik servisini bende çok beğeniyorum notebooklarında kasa kalitelerinin arttırmaya başladılar
-
terbiyesiz herifler , boşwer hocam pc yapılmış keyfine bak :))
-
anakart bozuk dediler yeni anakart parası istediler sonra beleşe gönderdiler
Şimdi gene bozuldu bilgisayar aynı sorundan sarj olmuyor kodumun pcsi
Lan madem anakart bozuk nasıl çalıştı 2 hafta
hem anakart bozuk diyolar hemde onarım yapıp gönderiyolar
tekrar servis yolu gözüktü :D
-
ya zaten teknosaymış vatanmış goldmuş salla bunları hemen ilk elden teknik servise fatura ile götür net çözüm :)
-
saybirs bunu yazdı:
-----------------------------anakart bozuk dediler yeni anakart parası istediler sonra beleşe gönderdiler
Şimdi gene bozuldu bilgisayar aynı sorundan sarj olmuyor kodumun pcsi
Lan madem anakart bozuk nasıl çalıştı 2 hafta
hem anakart bozuk diyolar hemde onarım yapıp gönderiyolar
tekrar servis yolu gözüktü :D
-----------------------------geçmiş olsun ve şimdiden Allah sabır versin hocam anladın sen onu :)
-
Vatan Bilgisayardan benim haberim olmadan babamların bana yepyeni hediye aldıkları Exper Laptopu resmen bozuk vermişler donma yaptığında 15dk ya kadar donuyor, şarjı 40dk da bitiyor ve batarya epey ısınıyor, sonrasında garanti belgesi ile gittim 3 gün sonra gel dediler. 3 Gün sonra gittim 1 hafta sonra gel dediler, sonra 15 gün sonra vs... uzadı gitti... En nihayetinde tam benim yurtdışına çıkacağım günün arefesinde beni aradılar, gittim aldım. Evim istanbula epey uzakta tabii... Eve vardım bir açtım, süpriiiiiz gene aynı şeyler... Arasım müşteri hizmetlerine ağzıma geleni saydım. Babam ciddi ciddi adamları dövmeye gidecekti, sırf babamın gönlü olsun diye tamir olmuş dedim. Yanımda alıp yurt dışına çıktım. Burdan size sesleniyorum Vatan'sız vatan bilgisayar teknik ekibi. Hem tamir etmediniz hem sıfır bilgisayar ile değiştirmediniz. Allah belanızı versin çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın!..