Vatan Bilgisayar Ve Hakem Heyeti Karari
-
Az önce postacı heyet kararını elime ulaştırdı.Baya oldu 5 aydır uğraşıyorum.Kararda malın ayıplı olduğu ürünün bilirkişi tarafından incelenip ayıbın tespit edildiği 150 tl bilirkişi ücreti ve 16 tl tebliğ masrafının vatan tarafından ödenmesine geçen süre zarfında vatandan savunma istemesine rağmen cevap gelmediği için ayıplı ürünün geri iadesine ve malın 2000 tl lik değeri olan ücretin DNA-X adlı kişiye geri ödenmesine 15 gun içinde tebliğe cevap verilmemesi halinde icra yolunun açık olduğuna karar verilmiştir deniyor.
Daha önce bu tarz bi olayla uğraşan muruid arkadaşlar prosedür nedir su andan itibaren yapmam gerekenler sırasıyla nedir yardımcı olursaninz minnettar kalacağım.
-
sanirim bu size gelen ayni mektup onlara gidiyor. Siz elinizdeki mektup ile vatana gidin ve gosterin onlarada karar ulastiysa zaten direk gerekeni yaparlar yok ulasmadiysa 15 gun sureleri var zaten magaza muduru vs ile direk gorusme talep edebilirsiniz ona mektubu gosterirsiniz. sitede @Daft in yada @zalimadam miydi tamda emin degilim forumda bir arat bulabilirsen.
-
Absolut bunu yazdı
sanirim bu size gelen ayni mektup onlara gidiyor. Siz elinizdeki mektup ile vatana gidin ve gosterin onlarada karar ulastiysa zaten direk gerekeni yaparlar yok ulasmadiysa 15 gun sureleri var zaten magaza muduru vs ile direk gorusme talep edebilirsiniz ona mektubu gosterirsiniz. sitede @Daft in yada @zalimadam miydi tamda emin degilim forumda bir arat bulabilirsen.
vatana felan gitmesine gerek yok. adam zaten yasal yola başvurmuş. bırak süreç yasal şekilde ilerlesin. bide elinde kagıtla vatanın kapısını eskitmeye gerek yok diye düşünüyorum. zaten yapmış adamlar iplemediği için yasal yola başvurmuştur.
-
siyahbereli bunu yazdıAbsolut bunu yazdı
vatana felan gitmesine gerek yok. adam zaten yasal yola başvurmuş. bırak süreç yasal şekilde ilerlesin. bide elinde kagıtla vatanın kapısını eskitmeye gerek yok diye düşünüyorum. zaten yapmış adamlar iplemediği için yasal yola başvurmuştur.
Yani ben ne zamana kadar bekleyebilirim atıyorum 1 ay sonrada gitsem bu hakkım varmı yoksa illa 15 gün içinde halletmemmi lazım @zalimadam banlandi bu arada @daft i bilmiyorum
Doğrudur çok uğraştım değiştirmeleri için alaycı alaycı mahkemeye başvur dediler aldılar cihazı servise yolladılar sözde kontrol için servis kafasına göre açıp ekranını değiştirdi bel hasıl su an ipler benim elimde diye dusunuyorum
DNA-X tarafından 07/Ağu/15 10:10 tarihinde düzenlenmiştir -
15 gün bekle icraya ver bi de icra masrafı ödesinler
-
mataramasuko bunu yazdı
15 gün bekle icraya ver bi de icra masrafı ödesinler
he icraya ver icra elemanlarıyla git mağazaya bi sandalye at izle :D
-