folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Vatan Bilgisayar Ve Hakem Heyeti Karari

Vatan Bilgisayar Ve Hakem Heyeti Karari

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DNA-X
    DNA-X's avatar
    Erkek

Az önce postacı heyet kararını elime ulaştırdı.Baya oldu 5 aydır uğraşıyorum.Kararda malın ayıplı olduğu ürünün bilirkişi tarafından incelenip ayıbın tespit edildiği 150 tl bilirkişi ücreti ve 16 tl tebliğ masrafının vatan tarafından ödenmesine geçen süre zarfında vatandan savunma istemesine rağmen cevap gelmediği için ayıplı ürünün geri iadesine ve malın 2000 tl lik değeri olan ücretin DNA-X adlı kişiye geri ödenmesine 15 gun içinde tebliğe cevap verilmemesi halinde icra yolunun açık olduğuna karar verilmiştir deniyor.

Daha önce bu tarz bi olayla uğraşan muruid arkadaşlar prosedür nedir su andan itibaren yapmam gerekenler sırasıyla nedir yardımcı olursaninz minnettar kalacağım.

Hâla çömez.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

sanirim bu size gelen ayni mektup onlara gidiyor. Siz elinizdeki mektup ile vatana gidin ve gosterin onlarada karar ulastiysa zaten direk gerekeni yaparlar yok ulasmadiysa 15 gun sureleri var zaten magaza muduru vs ile direk gorusme talep edebilirsiniz ona mektubu gosterirsiniz. sitede @Daft in yada @zalimadam miydi tamda emin degilim forumda bir arat bulabilirsen.

Absolut tarafından 07/Ağu/15 10:02 tarihinde düzenlenmiştir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

sanirim bu size gelen ayni mektup onlara gidiyor. Siz elinizdeki mektup ile vatana gidin ve gosterin onlarada karar ulastiysa zaten direk gerekeni yaparlar yok ulasmadiysa 15 gun sureleri var zaten magaza muduru vs ile direk gorusme talep edebilirsiniz ona mektubu gosterirsiniz. sitede @Daft in yada @zalimadam miydi tamda emin degilim forumda bir arat bulabilirsen.

vatana felan gitmesine gerek yok. adam zaten yasal yola başvurmuş. bırak süreç yasal şekilde ilerlesin. bide elinde kagıtla vatanın kapısını eskitmeye gerek yok diye düşünüyorum. zaten yapmış adamlar iplemediği için yasal yola başvurmuştur.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DNA-X
    DNA-X's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı

vatana felan gitmesine gerek yok. adam zaten yasal yola başvurmuş. bırak süreç yasal şekilde ilerlesin. bide elinde kagıtla vatanın kapısını eskitmeye gerek yok diye düşünüyorum. zaten yapmış adamlar iplemediği için yasal yola başvurmuştur.

Yani ben ne zamana kadar bekleyebilirim atıyorum 1 ay sonrada gitsem bu hakkım varmı yoksa illa 15 gün içinde halletmemmi lazım @zalimadam banlandi bu arada @daft i bilmiyorum 

Doğrudur çok uğraştım değiştirmeleri için alaycı alaycı mahkemeye başvur dediler aldılar cihazı servise yolladılar sözde kontrol için servis kafasına göre açıp ekranını değiştirdi bel hasıl su an ipler benim elimde diye dusunuyorum

DNA-X tarafından 07/Ağu/15 10:10 tarihinde düzenlenmiştir

Hâla çömez.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

15 gün bekle icraya ver bi de icra masrafı ödesinler 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

15 gün bekle icraya ver bi de icra masrafı ödesinler 

he icraya ver icra elemanlarıyla git mağazaya bi sandalye at izle :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forum/tuketici-hakem-heyeti-yalanmali-mi-208445

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 1508 Toplam Mesaj: 7
hakem heyeti karar para iadesi