Vatan Gazetesi Promosyon Kayıt Kodunu Kaybettim !
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
ayın kaçı eksik hocam
-----------------------------9 mart
-
:S o bu zamanda imkansız duruyor :D bende alıyorum bizim bkkala sorıım varsa bakarız bi şekline
-
gokcan bunu yazdı:
:S o bu zamanda imkansız duruyor :D bende alıyorum bizim bkkala sorıım varsa bakarız bi şekline
-----------------------------yedek kupon veriyorlarsa sorun olmaz unutmam alırım 9 martıda almıştım ama bulamadım :S
-
ReDsEa affına sığınırak ve senin sorununun çözüldüğünü düşünerekten ben de bu kupon işiyle ilgili maruzatımı bildirmek istiyorum.
Ben Hürriyet'in verdiği National Geographic seti için kupon biriktiriyordum ve 27 Mart'a kadar Sms ile kayıt zorunluluğu vardı. Yan yattı, çamura battı unuttum kayıt işlemini. Biraz önce aklıma geldi, hemen gönderdim mesajı fakat kampanya süresi bittiği için kayıt olamazsınız diye mesaj geldi.
Bunun bir çaresi var mıdır? Yoksa çok kötü olucak çünkü ben hariç 3 tane daha arkadaşımın kayıt işlemini ben yapıcaktım, onlar da biriktiriyordu kupon, kuponlar yanarsa cebimden almak zorunda kalıcam setleri, mahvedicekler beni. Set de çok pahalı bir şey ne yaparım bilmiyorum.
Saygılar.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
ReDsEa affına sığınırak ve senin sorununun çözüldüğünü düşünerekten ben de bu kupon işiyle ilgili maruzatımı bildirmek istiyorum.
Ben Hürriyet'in verdiği National Geographic seti için kupon biriktiriyordum ve 27 Mart'a kadar Sms ile kayıt zorunluluğu vardı. Yan yattı, çamura battı unuttum kayıt işlemini. Biraz önce aklıma geldi, hemen gönderdim mesajı fakat kampanya süresi bittiği için kayıt olamazsınız diye mesaj geldi.
Bunun bir çaresi var mıdır? Yoksa çok kötü olucak çünkü ben hariç 3 tane daha arkadaşımın kayıt işlemini ben yapıcaktım, < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> onlar da biriktiriyordu kupon, kuponlar yanarsa cebimden almak zorunda kalıcam setleri, mahvedicekler beni. Set de çok pahalı bir şey ne yaparım bilmiyorum.
Saygılar.
-----------------------------hürriyet'ten bende bişe almıştım.
hacı ben süre bittikten sonra mesaj attım kabul etti.
kuponum eksikti 10 tane gazete aldım tıktım içine bakmadı bile, kayıt mayıtta sormadı zaten.
sana verecek adama bağlı yani.