Vatan Hainliği Ve İdam Cezasi
-
Ben böyle memleketinde böyle hükümetinde böyle vatanında taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bilmem neresini.Şimdi düşünüyorumda böyle memlekete askerlik vatani görev denen şeyi yaptığım için kendimden utanıyorum.iyiki askerde şehit olmamışım, böyle vatana şehit değil mındar olursun ölürsen eğer.Hazır boku bokuna canını verirsin kör körüne gitti niyazi olur.
-
kalemlik bunu yazdı:
-----------------------------
Ben başbakan olsam tecavüzcüler için hadım katiller ve teröristler için idam uygulardım. Böyle bir şey olsa 2 yılda türkiyede işlenen suçlar yarıya yakın düşer cezaevleri kapatılır.
-----------------------------yasaklar tatli oldugundan memleketin yarisini hadim birakirdin :))
-
schizophrenictr bunu yazdı:
apo ne zaman yakalandı ?
ülkenin başında kim vardı ?
idam ne zaman kaldırıldı ?
-----------------------------Dsp Mhp Ve Anap Koalisyonu zamanı;
- Yıl 1999
- Apo yakalandı
- Asalım dediler götleri yemedi
- Apar topar idam cezasını kaldırdılar
- İmaralıda 5 yıldızlı hotel yapıldı
- Bunları iyice besleyip ülkenin siyasal gücünü yokettiler
- Hesap verecek olan bunlarken meydanlarda "hesap soracağız" diye yırtınıyorlar..5 yıl önce kullanmadığı ipi meydanlarda hükümete atıyordu. Böyle vatan hainleri varken kim yargılanıyorki?
-
Thelordmax bunu yazdı:
apo ne zaman yakalandı ?
- Yıl 1999
- Apo yakalandı
- Hesap verecek olan bunlarken meydanlarda "hesap soracağız" diye yırtınıyorlar..5 yıl önce kullanmadığı ipi meydanlarda hükümete atıyordu. Böyle vatan hainleri varken kim yargılanıyorki?
-----------------------------Edit : telefondan yazmaya çalıştım , nedense metin alanı olarak görmüyor opera :) diğer sitelerde takır takır..
Neyse istediğim cevabı aldım , lütfen artık lagaluga yapmayınız , desteklediğiniz adamlar iktidardayken kaldırdı idamı , şimdi akp neden asmıyor kesmiyor demeyiniz.
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------schizophrenictr bunu yazdı:
-----------------------------apo ne zaman yakalandı ?
- Yıl 1999
- Apo yakalandı
-----------------------------Edit : telefondan yazmaya çalıştım , nedense metin alanı olarak görmüyor opera :) diğer sitelerde takır takır..
Neyse istediğim cevabı aldım , lütfen artık lagaluga yapmayınız , desteklediğiniz adamlar iktidardayken kaldırdı idamı , şimdi akp neden asmıyor kesmiyor demeyiniz.
-----------------------------apo itini teslim eden amerika yani bugun turkiye elleriyle operasyon yapip tutmadi havalimaninda turk teamleri veya polisleri teslim edilmistir. artik neyse, teslim almadan once ne vaatlere imza atildi kim bilir yani anlayacagin bir aponun pili bitti bittiginden yeni sars olmus pile ihtiyac var sanirim oda kullaniliyor.
-
kaygusuz bunu yazdı:
idamı geri getirilecek > Osman Pamukoğlu.
halk düşmanlarına devlet düşmanlarına idam şarttır...
-----------------------------hojam her askeri darbede ulke 20 , 30 sene geriye gider
sence dogru adammi bu saatten sonra askeriyeden biri ne kadar basarili olurki
idamada gelince bisey diyemem. o biraz sart en azindan bazilari sallanmasi lazim.
bana kalirsa medya cok buyuk rol oynar birini secmekte ozellikle amerikaya baktikmi medya acayip buyuk rol oynuyor tum medyanin haber kanallarinin agirligi yahudilerde.
bugun israile baktiginda dunyayi yonetiyor
en basiti korfez savasi amerikada televizyonlarda cok buyuk propagndalara imza atmistir tabi bunun yani sira petrol
bu secimdede kanal d cok reklami donen parti ya lider yada 2 inci buyuk parti cikakacak % 100
-
hocam idamı fln geçtim bu ülkede doğru düzgün ceza hukuku yok ki! ya da var uygulanmıyor! ceza dediğin caydırıcı olmalı... abye girecez die başımızdakiler (sadece akp değil) domalmaktan bıkıp usanmadı g*tümüze ne şemsiyeler kaçtı haberleri yok! biz türk milletiyiz! türkiye cumhuriyetiyiz! ne almanyayız ne fransayız ne de amerikayız! elini masaya vuracak adam yok! ülkenin menfaatlerini cıkarlarını düşünen adam yok! alırsan içine almazsan sikime diecek adam yok! resti cek abye hadi! beni alıyosan ben buyum kardeşim de almıyorsan güle güle keyfin bilir diecek bir adam var mı? beğenmediğimiz abd ye bak hocam! herkesin görev ve yetkisi belli bırakın teröristi polise ateş acan adamı bile vuruyolar anında hiç acıma yok! ama bizde nasıl? polise ateş eder polis vurdu mu soruşturma... ceza dediğin caydırıcı olacak! sucun hafifi ağırı olmaz suc suctur! ağırlaştır bakim sucları caydırıcı yap! denetle takip et... ama her yerimiz çürümüş maalesef... ha bi de hapse girsen nolacak ki? gül gibi bakıyorlar! yine o beğenmediğimiz emperyalist abdye bakalım! orda öyle mi? hapiste yan gelip yatmak var mı? eşşek gibi calıştırıyorlar! gecen discovery channel da izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam kübada bunların bir hapisanesi vardı... içinde teröristleri vs. tutuyolardı... cekimleri fln hep kırpmışlar tabi adamlar neler ediyolar analarını belliyorlar... bizde de yok odam şukadar dı şukadar oldu cart curt yeter be yeter devleti kim yönetiyor bilelim!