Vatan Telefon Alışverişi Hk.
-
Selamlar,
Vatan'dan telefon almayı düşünüyorum. Şuan fiyatı 950 tl. 2017ye girince vergisiyle vs. bana daha pahalıya mı patlar? 2016 bitmeden mi almalıyım? -
marka model link verirsen hocam bakalım..
-
-
battt bunu yazdı
Vatandan aynı telefonu aldım pişman değilim al gitsin ben 1200 vermiştim
-
bataryası boşken kaç saate şarj olabiliyor ?
-
battt bunu yazdı
Selamlar,
Vatan'dan telefon almayı düşünüyorum. Şuan fiyatı 950 tl. 2017ye girince vergisiyle vs. bana daha pahalıya mı patlar? 2016 bitmeden mi almalıyım?ben yerinde olsam aklımda soru işareti bırakıp risk alana kadar alırdım hemen :) iki sene önce bu zamanlarda aynısını ev arkadaşıma diyip iphone6 aldırmıştım , yılbaşından sonra 2 kez zam yemişti. Çocuk vodafondan taksitli almasına rağmen karda idi :)
-
Teşekkür ederim aklıma yattı gidip alayım :)
-
Hacıı abi ben Zenfone 2 kullanıyorum.Garantiden 2 defa ekran,ses girişi,şebeke zımbırtısı değişti.6 ay sonra garantisi bitiece ekran bozulursa zıçtım bana girecek :D Asus almadan 2 hatta 3 5 defa daha düşün derim
-
750 liraya redmi note 3 pro alin
-
Az önce bi zenfone2 nin ekranını ve ön kasasını değiştirdim. Bana göre ekran kalitesi asusta yerlerde. Ilk çıktığında zenfone6 almıştım yaklaşık 6 ay bende kaldı. 4 ayı garantide geçti :)
Sağlamlık ve kullanışlılık açısından bir daha düşün derim
-
6 aydır zenfone kullanıyorum en ufak sıkıntı yaşamadım 2 defa sağlam düştü birri tam köşeden ama en ufak sıkıntı yaşamadım siz bu telefonlara ne yapıyorsunuz bide kim sordu 40 dk ya % 100doluyor saat beklemiyorsun