Vatana Millete Hayırlı Bir Site Acıcaz Ama Ne Kurmalıyız Sizce..
-
abi siteyi boşver de şuraya bi link at okuyalım, bekletme bizi.
-
abi elimde bunun gibi binlerce dokuman var ya ben bu dökümanları toplamak ve kanıtlamak için senelerdir uğrasıyorum. hazırlıkları tamamladım öyle linkle minkle olacak iş değil sitede acılmak üzere zaten çok yakında online olacak
-
yazmıyım yazmıyım dedim ama yazdım..
Sen biliyorsan, kimler kimler biliyordur bunuda bil. Sağdan soldan bulma dökümanlar (özellikle internetten) o kadar da gizli sayılmaz ki zaten gizli olsa sen burda yayınlamazsın. Senelerini almış :) Zaten daha gençsin 16 yaşındasın birşey olmaz sen dersin şimdi oraya kimsenin çakmaması için yazdım... Bende daha yazarsam baya dolar.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------İçeri atmasınlar seni Ergenekon yüzünden :). Yakında bir portal çıkaracam.
Sana bu portalı vermekten vazgeçtim, altta telif yazıyor. Kesin beni de alırlar.
-----------------------------
proje baya bi sağlam hocam bide tema sistemi çakman lazım :D hatta bide dil seçeneği olursa dünyaca tutulur ;)hostscripts, vs açık kaynak dağıtan sitelerede eklersin tmm işte :D
-
Sahzade sana cevap vermiyecem. bu arada 18 yaşını bitirmek üzereyim. site acılınca belge [kanıtları] ile birlikte görürsün. Ben demiyorum sadece biz biliyoruz diye. Eminim 100 lerce belki 1000 lerce kişi var bilen ama önemli olan bilmek değil bunları halka duyurmaktır...
Örneğin Mesut Yılmaz ın Rusya ile yaptığı gizli anlaşmayı kim biliyor.1000 kişiden 1 i belki...
Rusya doğalgazı yunanistana 135 dolardan satarken niye biz<e 350 dolardan satıyor bunun nedenini kim biliyor. işte bunun gibi 100 lerce bilgiyi ilgilenenlere duyuracaz...sen bilirsin a kişisi bilir b kişisi bilir ama sokaktaki vatandaş bilmeyebilir...
-
1999 da olması lazım, Enerji görüşmesi yapmadım demişti ama Nazlı Ilıcak ile Fehmi Koru foyasını ortaya dökmüştü. Mavi akım antlaşması galiba. Nyse Cumaya gitcem. Hayırlı Cumalar.