Vatanda %18 İndirim Yalan Olmuş
-
Demin avcılar vatana gittim adam bana 2 milyarlık pcyi worlde 2300 nakite 2400 olarak cıkarttı fiyatını.
2 milyarlık toplama işte oem ama %18 worldcard indirimiyle hesaplamıstım.Adam dedi ki bi daha o indirimler olmayacak falan babalar gününde olcak mı dedim yok olmayacak dedi :|
Vatanda faln calısan konuyla alakalı ilgili bilgisi olan var mı
-
bayzin kekleyeme çalışmış herhalde yeni vatandan netbook aldım nakit %8 verdiler world olsa %18 vericeklerdi istersen burdan al Topkapı Vatan
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
bayzin kekleyeme çalışmış herhalde yeni vatandan netbook aldım nakit %8 verdiler world olsa %18 vericeklerdi istersen burdan al Topkapı Vatan
-----------------------------harbi amk baslıcam kimsenin birbirinden haberi yok adam cok bilmiş kesinlikle böle gibilerinden konustugu için kafam karıstı.Bide herif zaten indirim olsa bende burdan alcaktım o yüzden burdan almadım falan filan ayağı yapıyor : |
-
bayzin bunu yazdı:
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------harbi amk baslıcam kimsenin birbirinden haberi yok adam cok bilmiş kesinlikle böle gibilerinden konustugu için kafam karıstı.Bide herif zaten indirim olsa bende burdan alcaktım o yüzden burdan almadım falan filan ayağı yapıyor : |
-----------------------------Git Mr_Dark'ın söylediği vatandan %18 indirimle al ve adamın yanına git.
-
bostancıı vatandada var
-
simdi baktım bide kampanya diye sekme eklemisler 10 tl kadar indirimli bu sene galiba o %18 yok bu var.
-

-
c0der bunu yazdı:
arkadaş sende bi alamadın şu pcyi vatandan alışveriş mi yapılır :) mediamarkt var bestbuy var var oğlu var
-----------------------------:D aynen ya cok uzadı
mediamarkt kazık yav
-
daha sevgililer gününde telefon aldım.
olur muhtemelen indirim.
-
husnuweb bunu yazdı:
daha sevgililer gününde telefon aldım.
olur muhtemelen indirim.
-----------------------------inş hacı bekleyişdeyiz senle :D
-
30 ağustosu bekle :|
edit: yapıyolardı 19 mayıs 30 ağustos v.s. taeihlerde.. yine yaparlarda nerden nasıl takipedersin bilmem..