Vatandaş Dinleme Adabı
-
-
kardeşim öyle atamızla herkezi karşılaştırmayalım lütfen.
-
photoshopla mai yaptin guzel calisma ama nicin yaptin anlamadim ; ))))
-
başbakan vatandaşa lan derse kaymakamda alın bunları der.belediye başkanıda gazeteciyi hastanelik eder.sıradaki nedir göreceğiz.balık baştan kokarmış.imamlara ayıp olmasa imam lan derse belediye başkanı gazeteciyi hastanelik edermiş. derler.
kurtlar vadisinin eski bölümleri yayınlanıyor.cerrahpaşalılar varya eski bölümlerde hepsi psikopat.polat kafasını kesti.bu olaylarda bu bölümlerin yayınlandığı günlere denk geldi.tayyipde kasımpaşalı ne de olsa
-
Başı kapalı okula gitmek isteyen kız öğrencileri saçlarından sürükleyenleri ne çabuk unuttunuzda şimdimi insanlık damarlarınız kabardı !!!!!
-
hojaaaaaa ATAMIZIN degerini şimdi bir kez daha anladım ve oonu ne cok özledigimi cok cok daha iyi anladım yazıkki bu devlete ATAMIN izinde gitmektense başkalarını n izinde gidiyorlar yazık yazık....
ATAM BİZİM GİBİ GENÇLER OLDUKÇA SEN RAHAT UYU YERİNDE ...AMA BÖYLE BAŞIMIZDAKİLER OLDUKCA SENDE RAHAT OLMASIN YERİNDE BİZDE...
-
ya Tayibin neyini begenmiyorsunuz yani neyi yanlis yapti bana soylesene anca elestirii
-
İbosoft ve be_cooL arkadasLar ne kadar benciLce davranıp yazıyorsunuz siz.Yukarda anLatmak isteniLen birşey var ve siz resmen daLga geciyorsunuz.Nereye kadar bu kafa iLe?Biraz saygı arkadasLar Lütfen.Yukarıda konu oLan Atatürk!!
Diğer konudaki yazıLarınızıda takip ediyorum işin daLgasındasınız..
-
haasaaaa Ataturke saygim buyuanitkabire hergittigimdede sulafi derim ATAM ATAM SEN KALK BEN YATAM saygim oderece buyuk ama tayibe karsi yapilan bu suclamala vs lere karsi gulmemektende gecilmiyor napayim tayip gibi basbakanlar zor gelir Ataturkten sonra soyle bakayim ben baska ne konudadalga gecmisim ;))
-
be_cool bunu yazdı:
ya Tayibin neyini begenmiyorsunuz yani neyi yanlis yapti bana soylesene anca elestirii
Bu Sorunun Cevabı Hiçbir Kaynakta Yok Malesef..
İnsanın Tek Mahkemesi Vicdanı..Tek Kaynağı Aklıdır... YAnlış Zamanda,Yanlış Konuda, Yanlış Soru....
-
evt dogru diyosun insanlarin herzaman dustugu hatada bence bence hatasidir insanlara tarafsiz yaklasirsak onlari daha iyi taniriz onyargili kinle hircinlikla yaklasirsak bu tur konulari cok goruruz