Vatandaş Türk(!) OSMAN"IN Bir Günü
-
yaw arkadaşlar bu osman biz oluyoz farkındaysanız.. sen ben o biz siz onlar.. kendinize küfretçeğinize değişmeye çalışın..
-
Kokainman hoca,çok güzel bir yazıydı,ellerine sağlık.
Bizi bitirmeye yönelik her türlü saldırıyı ve hareketi yok etmemiz lazım.Bunun milliyeti ya da nesebi önemli değil,birlik ve beraberliğimize zararı olan her unsur düşmandır. -
şaka felan osmen de haklı bi yönden türk malı bişi alıyon içinde bi ben yokum.her şey sahte :S
-
beyler koka+1 ama
ewet kürtlerden dolayı türkiye kalkınamıyo belkide artık bizi öle bi kıvama getirdilerki çoğumuz diyoruzki şu doğu anadoluyu güney doğu anadoluyu kürtlerle beraber alsalarda kurtulsak ama inanın kürtlerin bu kadar sorun olmasında en büyük pay abd ve ingilterenin hatta rusyanın bile parmağı oluo şeyh sait isyanını unutmayın şeyh denen sait ayyaşın tekidir tek derdi içmektir abd ve ingilizlerin veridği para ve silah yardımıyla milleti etrafına toplayıp isyna çıkarmıştır ve parasını alıp tüymüştür
yani o kürt çocukların bi başı var hepsinin başına bakın mutlaka abd veya ing ler besliodur guneydoguda petrolun kralı var ama çıkarttırmıolar en deeerli bölgemiz belkide guney dogu ama işte elden bişi gelmio bilioz ama yapamıoz nası iş amk -
kürtlerin böle bi amacı var doru türkleri yok etmek istiyorlar suçlular haksızlar bunu isteyen kürtler şerefsizdir ama anlatmak istediğim 30 sene evveline kadar kardeş kardeş yaşıoduk kürtlerle neden birden bire çıktı bu fikir bu işte bütün dünyanın parmağı var türkleri kimse sevmio dünyada son sözüm
TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR GERİ KALAN DÜNYANINDA AMK ZATEN -
Ben bu Osman"a Türk demem işte. Bende dilim döndüğünce bu yazdıklarını anlatmaya çalıştım(http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=27664) ama fazla ilgi görmedi. Tahribat bile bu hale gelmişken, alem tikky olmuşken. Türkçe konuşmak "out" ! olmuşken vay bizim halimize. Neyse ben daha fazla bu konuda konuşmiyim çok kötü sinirleniyorum. Bu or.spu çocuklarına..
Toplam Hit: 2020 Toplam Mesaj: 17