folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vatandas "Türkoğlutürk Mehmet Bey" İn Bir Günü:



Vatandas "Türkoğlutürk Mehmet Bey" İn Bir Günü:

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2005
    Erkek

    Mehmet Bey, sabah saat 7.00'de Casio masa saatinin alarmiyla gözlerini açti. Puffy yorganini kaldirdi. Hugo Boss pijamalarini çikarip Adidas terliklerini giydi. WC'ye ugradiktan sonra banyoya geçti. Clear sampuan ve Protex sabunuyla dusunu aldi. Colgate ile dislerini firçaladi. Rowenta ile saçlarini kuruttu. Bill's gömlegini ve Pierre Cardin takimini giydi. Lipton çayini içti. Sony televizyonda medya özetlerini ve flash haberleri izledi. Citizen kol saatine bakti. Aile fertlerine 'çav' deyip Hyundai otomobiline bindi. Blaupunkt radyosunu açarak, rock müzigi buldu. Agzina Polo seker atti. Sehrin göbegindeki Mega Center'daki ofisine varinca, Fujitsu-siemens bilgisayarini çalistirdi. Microsoft Excel'e girdi. Ofisboy'dan Nescafe'sini istedi. Saat 10.00'a dogru açligini yatistirmak için Grissini yedi. Öglen Wimpy's Fast Food kafeteryaya gitti. Ayaküstü,Coca Cola ve hamburgeri mideye indirdi. Camel sigarasini yakip Star gazetesini karistirdi. Aksam-üzeri is çikisi Image Bar'a ugrayip JB'sini yudumladi, sonra kösedeki Shopping Center'a ugradi... Esinin siparis ettigi Persil Supra deterjan, Ace çamasir suyu, Palmolive sampuan, Gala tuvalet kagidi, Sprite gazoz ve Johnson kolonyayi alarak kasaya yanasti. Bonus kartiyla faturayi ödedi. Hafta sonu esi Münevver'le Galleria'ya giden Osman Bey, Showroom'lar dolasip Kinetix ayakkabi, Lee Cooper blue jean satin aldi. Aksam evde bir gazetenin verdigi TV Guide'a göz atan Osman Bey, kanallar arasinda zapping yaparak, First Class, Top Secret, Paparazzi gibi programlar izledi. Ayni anda Outdoor dergisini karistirdi. Saat 22.00'ye dogru Show'da Türk dili üzerine panel basladi. Uykusu gelen Osman Bey, televizyonu kapatip yatak odasina geçerken, kendini mutlu hissetti. "Ne mutlu Türk'üm diyene!" diye gerindi ve uyudu. Hala da uyuyor. Ne zaman uyanacagi belli degil!...


    alıntı


    l enfer c est les autres Sartre ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mart/2004
    Erkek

    vay beeeeeeeeeeeee


    Olayı özetlemiş yazan adam gerçekten çok etkileyici Türklük böyle mi olacaktı be :(


    işte öyle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2005
    Erkek

    harbiden çok iyi


     


    Hak edeni hayatınıza... Hak etmeynin hayatına... SOKUN!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    togytion
    togytion's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Sana bişey önereceğim OKTAY SİNANOĞLU'NUN ;


    BYE BYE TÜRKÇE adlı eseri dikkatini çekecektir.


    Bence okumalısın....


    KAF KEF...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    Abi süper bişi yaa.Çok teşekkür eder, hepimize örnek olmasını dilerim.

    I find your lack of faith disturbing.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Kayıt Tarihi: 27/Kasım/2003
    Erkek
    Dilinizden utanmayın. Dünyanın en köklü ve yaygın dillerinden olan Türkçemiz'i bu hale getiren itler uğraşsın dursun.

    hikaye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek

    Bye Bye Türkçe benim sınav sorumdu.Netten arastırdım ve senin yazdığın aynı seyi yazdım kağıda.Kelimesi keLimesine hiç değiştirmedeb.Tabi Bu daha uzun bu kadar değiL.Ve sınav sonucum kaç dersiniz?:)


    İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ağustos/2005
    Erkek
    ee kac ?

    √ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek

    osman bey mi, mehmet bey mi?  ama güzeldi?


    Birde Şahin Bey var onun hikayeside şöyle:


    Şahin Bey, sabah ezanıyla uyanır, abdestini alıp namazını kılar, ve az biraz daha kestirmek için yatağa uzanır, ve "kalk bey, geç oldu kalk" sesiyle uyanır. Bu eşi Neriman Hanımdır. koyun yününden yapılmış el yapımı yorganını kafasına çekip bir müddet daha tembel tembel yattıktan sonra  kalkar ve helaya gider sonra banyoya gidip ipek şampuanıyla bir güzel çimer. ardından  çizgili pijamasını çıkarıp elbiselerini giyer. Karısının "Gel birşeyler yede öyle çık" cümlesi onu mutfağa doğru yöneltir. Masaya oturur ve mis gibi kokan Çay-kur tiryaki çayından bir yudum alıp ekmeğinin arasına biraz peynir koyar, iştahla mideye indirdikten sonra ağzına bir kaç tanede zeytin atar. Sofradan kalkıp kapıya doğru yönelir. tabi eşide onu uğurlamak için ardından gider. Şahin Bey gönleğinin iç cebindeki Maltepe sigarasından bir tane çıkarıp onu muhtar çakmağıyla yakar. Karısına "akşama bir şey lazım mı ?" diye sorduktan sonra. Dıaşrı çıkıp murat 124 marka tüplü arabasına biner.Arabasını bir kaç deneme sonudan çalıştırıp işe gitmek için yola koyulur. (Şahin Bey Sanayide kaporta ustasıdır) iş yerine vardığında yanında çalıştırdığı Halil ve Yakup'a günlük olağan fırçalarını attıktan sonra geçip yazaneye otturur. dükkandan gelen çekiç seslerine rağmen öğlene  kadar elindne sigarasını ve okuduğu Ortadoğu gazetesini düşürmez. öğlen ezanı okunur okunmaz yakında bulunan Şehit Mahmut Yücel  camisine gider ve namazını kılar sonra cami avlusunda arkadaşlarıyla bir müddet sohbet ettikter bu arada ikindi ezanıda okunmuştur tekrar camiye girir ve ilkindi namazınıda kılar. Çıkışta doğru dükkanının yolunu tutar. Çalıştırdığı elemanlarını bir müdet izleyip onların kusurunu bulur ve ikinci olağan fırcalarını atar. Bir müddet daha dükaknda oyalandıktan sonra işçilerine "ben çıkıyroum sizde fazla oyalanmadan çıkın" der ve arabasına atalyıp evine döner. Elini yüzünü hacı şakir sabunuyla yakadıktan sonra karısının hazırladığı kuru fazulyeyi ve pirinç pilavını iştahla mideye indirir. sofradan kalkar akşam namazını kılar ve doğru kaveye yollanır. Orda iki tavla çevirip, iki muhabbet ettikten sonra. evine döner tabi bu arada saat 22.00 olmuştur. Yatsı namazını verdiği uzun bir nefis mücadelesindne sonra kılar ve bitkin bir şekilde çizgili pijamlarını giyip yatağına uzanır.


    Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m3rt
    m3rt's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Aralık/2002
    Erkek

    popilist bi yazı.. bunu yazan kişinin imkanları olsa aynı şeyleri yapacağından zerre kadar şüphem yok..


    haa ayrıca uyuşturucu ve silah kaçakçolığı yapan ülkücü mafyanın,, almanyada gurbetçileri milyon euro çarpan yeşil sermayecilerin, ülkü ocaklarında her gün adam dövmekten başka iş yapmayan vatan sever(!) Türkçü gençlerin de bir günlük hayat kesitlerini de alabilir miyim???

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2003
    Erkek
    m3rt bunu yazdı:



    popilist bi yazı.. bunu yazan kişinin imkanları olsa aynı şeyleri yapacağından zerre kadar şüphem yok..


    haa ayrıca uyuşturucu ve silah kaçakçolığı yapan ülkücü mafyanın,, almanyada gurbetçileri milyon euro çarpan yeşil sermayecilerin, ülkü ocaklarında her gün adam dövmekten başka iş yapmayan vatan sever(!) Türkçü gençlerin de bir günlük hayat kesitlerini de alabilir miyim???





    Kimin arkadaşı ya hay seveyim seni,helal nede güzel yazmış ülkemdeki milliyetcileri(!) ayrıca markadan başka bir şey yazmamış bana bu yazıyı milliyetci(!) bir arkadaş TÜRK markalarını yazarak baştan yazabilirmi?

    Sorun bizim Türklüğümüzde değil,sorun bizim üreten halkımıza milletin efendisi halkına "gözünüzü toprak doyursun"dien hükümetlerde


    Ve baştan
    Ne mutlu Türküm diyene...


    Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 2180 Toplam Mesaj: 18