folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vatandaşı Soyan Pepsi Cola Makinaları

Vatandaşı Soyan Pepsi Cola Makinaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    nie yaf arada oluyor makinalrda bozukluk ramazandagüzel oluyordu ama 1 cola alana peşinden ıce tea bedava lisedeyken 5 ytl atıp 10 tane alıp gidioduk :D

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

a.q 4.levent'de oturuyorum metroyu kullandıgım vakitler arada alıyordum...ama ortalama 1/3 ' inde yutuyordu...

pepsiye kafam girsin...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CchaatlakkK
    CchaatlakkK's avatar
    Dişi
     insancıklardan yediğimiz kazıklar yetmiomuş gibi bide o insancıkların yarattığı tenekelerden kazık yiyoz a.q..

Ümit en son kötülüktür çünkü işkenceyi uzatır.. F.Nietzche
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    birdubleraki bunu yazdı:
    -----------------------------

peeehhhhh bizimkiler bi ara içindeki paraları düşürmüşlerdi:)))nasıl olduğunu onlarda bende anlamadım yalnızzz..o günden beri kimse bişey almıyo o makinalardan.hazır paralarınıda soymuşken kimse para kaptırmak istemedi.

neyseeee siz hem para kaptırıyorsunuz hemde almaya devam ediyorsunuz...buna ne denir bilmem ben...

demek ki neymiş :) coca cola yada cola turka içecekmişiz :) 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    hojam evet evet sikecem bunları gecen tranway duragındaim.. cebımde 2 ytl bozuk para vardı 1 ytl sini attım ve ıcecek ıcın fanta tusuna bastım. makına hiçbirsey vermedi.. diger 1 ytl yide attı ondada vermedi. delirdim gitti paralar dedım:S  tekmeyi yedi ve kapak kırıldı:D zuleyhaha:D guvenlık dedı sen ne yapıyorsun ya fuckerz you pepsi
    hoca o da bişey mi ben işe giderken kaç kere görüyordum ben sadece o makinalara bi kere para attım ülker makinasıydı acıkmıştım metro gecikmişti

neyse parayı attım ürünü seçtim tam aşağıya atacakken ... :) takıldı evet bi yere takıldı salladım salladım çıkaramadım bi baktım 2 mt boylarında kuvvetlice bi adam geliyo ne oldu yiğenim dedi senin paranıda yuttu mu bu meret dedi bana

evet dayı dedim ürünü seçtim ama takıldı tam buraya dedim dur ben onu çıkarırım dedi bi kaldırdı makineyi hafiften yere bı bıraktı tık diye düştü neyse o zaman işi kurtardık :D

bi keresinde de işten geliyorum gencin biri pepsi makinasına bozuk para attı ürününü seçti seçti ama işte gelgelelim ürün gelmedi :D uğraştı uğraştı tokatladı tekmeledi yine de gelmedi

yine metro ve tramwaylarda yeni hassas bi tartı koymuşlar kilonuzu boyunuzu ve vucuttaki yağ oranınızı size sesli olarak söylüyor ve aşağıdan fiş veriyor bilgi fişi 1 ytl karşılığında haa sakın o makineye de kaptırmayın paranızı birkaç yerden duyduğuma göre o makinalarda para yutuyormuş :(

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    MAKINEYI SOKERIM PARAMI VERMIYCEK HEEE

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek

bu kola makinasını hacklemenın bı yontemı yazıyordu bı yerde ama :D bızım burda olsa aksamları ıssız oluo kesın 6000 ytl lik pepsi calınır :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=czWTb29WV4Y

işte size yöntem colayı alamıyorsun ama en azından bakkaldan cola alacak parayı alabiliyorsun :D

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    hehee bende bazen uyuz oluyordum etinin makinlarına ilk konuldugu yıllarda makinanın içinde hareketli kol yoktu neyse aşağı dusuruyodu topoş makina tam dusucek ucta kalıyodu pust ürünler :D ama bazende milletinki oyle kalıyordu buseferde ben 1 ürün fiyatına 2 ürün alıyordum :D

onekine?
Toplam Hit: 4591 Toplam Mesaj: 20