Vatandaşı Soyan Pepsi Cola Makinaları
-
nie yaf arada oluyor makinalrda bozukluk ramazandagüzel oluyordu ama 1 cola alana peşinden ıce tea bedava lisedeyken 5 ytl atıp 10 tane alıp gidioduk :D
-
a.q 4.levent'de oturuyorum metroyu kullandıgım vakitler arada alıyordum...ama ortalama 1/3 ' inde yutuyordu...
pepsiye kafam girsin...
-
insancıklardan yediğimiz kazıklar yetmiomuş gibi bide o insancıkların yarattığı tenekelerden kazık yiyoz a.q..
-
birdubleraki bunu yazdı:
-----------------------------peeehhhhh bizimkiler bi ara içindeki paraları düşürmüşlerdi:)))nasıl olduğunu onlarda bende anlamadım yalnızzz..o günden beri kimse bişey almıyo o makinalardan.hazır paralarınıda soymuşken kimse para kaptırmak istemedi.
neyseeee siz hem para kaptırıyorsunuz hemde almaya devam ediyorsunuz...buna ne denir bilmem ben...
-----------------------------demek ki neymiş :) coca cola yada cola turka içecekmişiz :)
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
hojam evet evet sikecem bunları gecen tranway duragındaim.. cebımde 2 ytl bozuk para vardı 1 ytl sini attım ve ıcecek ıcın fanta tusuna bastım. makına hiçbirsey vermedi.. diger 1 ytl yide attı ondada vermedi. delirdim gitti paralar dedım:S tekmeyi yedi ve kapak kırıldı:D zuleyhaha:D guvenlık dedı sen ne yapıyorsun ya fuckerz you pepsi
-----------------------------
hoca o da bişey mi ben işe giderken kaç kere görüyordum ben sadece o makinalara bi kere para attım ülker makinasıydı acıkmıştım metro gecikmiştineyse parayı attım ürünü seçtim tam aşağıya atacakken ... :) takıldı evet bi yere takıldı salladım salladım çıkaramadım bi baktım 2 mt boylarında kuvvetlice bi adam geliyo ne oldu yiğenim dedi senin paranıda yuttu mu bu meret dedi bana
evet dayı dedim ürünü seçtim ama takıldı tam buraya dedim dur ben onu çıkarırım dedi bi kaldırdı makineyi hafiften yere bı bıraktı tık diye düştü neyse o zaman işi kurtardık :D
bi keresinde de işten geliyorum gencin biri pepsi makinasına bozuk para attı ürününü seçti seçti ama işte gelgelelim ürün gelmedi :D uğraştı uğraştı tokatladı tekmeledi yine de gelmedi
yine metro ve tramwaylarda yeni hassas bi tartı koymuşlar kilonuzu boyunuzu ve vucuttaki yağ oranınızı size sesli olarak söylüyor ve aşağıdan fiş veriyor bilgi fişi 1 ytl karşılığında haa sakın o makineye de kaptırmayın paranızı birkaç yerden duyduğuma göre o makinalarda para yutuyormuş :(
-
MAKINEYI SOKERIM PARAMI VERMIYCEK HEEE
-
bu kola makinasını hacklemenın bı yontemı yazıyordu bı yerde ama :D bızım burda olsa aksamları ıssız oluo kesın 6000 ytl lik pepsi calınır :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=czWTb29WV4Y
işte size yöntem colayı alamıyorsun ama en azından bakkaldan cola alacak parayı alabiliyorsun :D
-
hehee bende bazen uyuz oluyordum etinin makinlarına ilk konuldugu yıllarda makinanın içinde hareketli kol yoktu neyse aşağı dusuruyodu topoş makina tam dusucek ucta kalıyodu pust ürünler :D ama bazende milletinki oyle kalıyordu buseferde ben 1 ürün fiyatına 2 ürün alıyordum :D