Vatandaşlık Hakkında...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

O dediğin gibi veya hayal ettiğin gibi olmuyor. Eğer öyle olsaydı 1930'lu yıllarda Rusya içlerinden Kafkasyaya oradan da Türkiyeye zorunlu göç ettirilmişiz. Dediğin gibi olsaydı Polonya, Rusya veya SSCB bünyesinde ki herhangi bir ülkenin vatandaşı olabilirdim...

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

TR-SCOPJE bunu yazdı:
    -----------------------------

c0der bunu yazdı:

makedonya avrupa birliği ülkesi değilki bu lavuklara nasıl serbest dolaşım hakkı veriyorlar? nüfusu az diye mi? 

Aralık 2005 ten beri AB ile müzakereleri devam ediyor... Nüfusu az ve güvenlik problemi olmayan bir ülke... Ayrıca bütün kurumlarında AB bayrağı dalgalanıyor ama resmi olarak AB üyesi değil. Hatta AB polisi bile burda görev yapıyor. Tüm kurumlarının AB entegrasyonu için gelen temsilciler var... AB ile karşılıklı güven ortamı olduğu için serbest dolaşım hakkı vermişler sanırım...

onca yıldır müzakere yapan koskoca türkiyeye serbest dolaşım verme, daha ülke mi değil mi ne bok olduğu belli olmayan 2005 ten beri müzakere yapan lavuklara serbest dolaşım hakkı tanı, bunlar demir perde ülkesiydi la...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

O dediğin gibi veya hayal ettiğin gibi olmuyor. Eğer öyle olsaydı 1930'lu yıllarda Rusya içlerinden Kafkasyaya oradan da Türkiyeye zorunlu göç ettirilmişiz. Dediğin gibi olsaydı Polonya, Rusya veya SSCB bünyesinde ki herhangi bir ülkenin vatandaşı olabilirdim...

Saygılar

Herhangi bir hukuki girişimde bulundunuz mu?

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

c0der bunu yazdı:

TR-SCOPJE bunu yazdı:

c0der bunu yazdı:

makedonya avrupa birliği ülkesi değilki bu lavuklara nasıl serbest dolaşım hakkı veriyorlar? nüfusu az diye mi? 

Aralık 2005 ten beri AB ile müzakereleri devam ediyor... Nüfusu az ve güvenlik problemi olmayan bir ülke... Ayrıca bütün kurumlarında AB bayrağı dalgalanıyor ama resmi olarak AB üyesi değil. Hatta AB polisi bile burda görev yapıyor. Tüm kurumlarının AB entegrasyonu için gelen temsilciler var... AB ile karşılıklı güven ortamı olduğu için serbest dolaşım hakkı vermişler sanırım...

onca yıldır müzakere yapan koskoca türkiyeye serbest dolaşım verme, daha ülke mi değil mi ne bok olduğu belli olmayan 2005 ten beri müzakere yapan lavuklara serbest dolaşım hakkı tanı, bunlar demir perde ülkesiydi la...

Hristiyan birliği... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

TR-SCOPJE bunu yazdı:

OzanEmre bunu yazdı:

Sınavı var hocam dedem üsküp dogumlu benim göçmenler sınavı gecemedi belli bir seviyede makedonca bilmen lazımmış

Dostum deden nasıl bir yol izlemiş? Yani önce nereye başvuru yapmış?
    Sonra bu sınav nerde yapılmış? Bu gibi şeyleri bizahmet mübarek dedene sorabilir misin?

Hocam dedem izmirde ben saat 1 de yola cıkıcam izmire ilk fırsatta sorup konuya yazıcam (:

Ben bu insanları anlamıyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

OzanEmre bunu yazdı:

TR-SCOPJE bunu yazdı:

OzanEmre bunu yazdı:

Sınavı var hocam dedem üsküp dogumlu benim göçmenler sınavı gecemedi belli bir seviyede makedonca bilmen lazımmış

Dostum deden nasıl bir yol izlemiş? Yani önce nereye başvuru yapmış?
    Sonra bu sınav nerde yapılmış? Bu gibi şeyleri bizahmet mübarek dedene sorabilir misin?

Hocam dedem izmirde ben saat 1 de yola cıkıcam izmire ilk fırsatta sorup konuya yazıcam (:

Hay geçmişine rahmet... Varolasın...

Toplam Hit: 3098 Toplam Mesaj: 17