VB İle Crack Yapmak
-
Vb 6 kullanarak bi programın ofseti deyiştirilebilirmi bir nevi crack yapılabilirmi yapılabilirse nasıl mesela codecracking dökümanında anlatılan olay vb de yapılabilirmi yapılabilirse nasıl yapılır bilenler varsa vb ye uygun örnek kod yollayabilirmi bide yapılamıyosa neden yapılamıyo acaba ?
Şimdiden teşekkürler... -
o hazır gördüğün crackler zaten vbscript ile bile yapılır vb'yi sadece dosya editörü olarak kullanırsın...
-
vbscript normal vb den farklı bişey deil mi ?
Eğer deilse vede bildiğin bi hazır kod varsa yazabilirmisin?
Benim olayın mantığını az çok biliyorum ama uygulamada sorun var benim düşünceme göre yapmam gerekenler önce dosyayı binary modda açıp programa yazdığım offseti bulucam sonrada deyiştirip gene aynı isimle kaydedicem ama bunu nasıl yapıcam onu bilmiyorum işte bi yardım .... -
Arkadasım VBSCRIPT in ne oldugunu biliyormusun arkadasa yanlıs yönlendirmede bulunuyorsun Simdi Arkadasım VBSCRIPT = ASP dir ASP ile hiç crack yapıldıgını görmedim.
2. VB ile Crack Yapmak imkansız kadar zordur. Sana CRACK yapabileceğin Dilleri Söyleyeyim.
C++ , C# , Assembly bunlarla yapabilirsin . Olay Binary sistemde döndügünden bu dillerle olaya daha cok hakim olursun.
Criminal2 Sanada bilmediğin konularda yazı yazmasan daha iyi olur diyorum dostum nede olsa bu arkadas bisey sormus onu yanlıs yonlendirmek olmaz.. -
Desert,sanırım orda programın ana menüsü falan gibi şeylerin vb ile yapıldığını soylemeye çalıştı.VBscripti iyi bilirim
Mesela al bi kod...
MsgBox "MohEmre"
bunu notepade yaz.Save as(farklı kaydet) yap.MohEmre.vbs ismiyle kaydet.Açınca ne olduğunu anlarsın.
(İyi reklam yapıyorum değil mi :) )
ayrıca devteam.tahribat.com da yazdığım dökümanlarda da vbscript bulunmakta.Duyrulur... -
1.......................................
HER TURLU DOSYA EDITORU ILE CRACK YAPILIR
2.......................................
VBSCRIPT = DEGILDIR ASP.
bakınız *.vbs uzantılı windowsun çalıştırdığı dosyalar
3.......................................
C:\Win\Samples altındaki örneklere bakabilirsiniz...
-
DesertSun bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadasım VBSCRIPT in ne oldugunu biliyormusun arkadasa yanlıs yönlendirmede bulunuyorsun Simdi Arkadasım VBSCRIPT = ASP dir ASP ile hiç crack yapıldıgını görmedim.
2. VB ile Crack Yapmak imkansız kadar zordur. Sana CRACK yapabileceğin Dilleri Söyleyeyim.
C++ , C# , Assembly bunlarla yapabilirsin . Olay Binary sistemde döndügünden bu dillerle olaya daha cok hakim olursun.
Criminal2 Sanada bilmediğin konularda yazı yazmasan daha iyi olur diyorum dostum nede olsa bu arkadas bisey sormus onu yanlıs yonlendirmek olmaz..
Cehâletin paçalarından akıyor... -
adam doğru söylüyo VB ile crack yapamazsın çünki VB basic dir crack de ise assembly kullanılır
cahil olan sensin -
Criminal2 bunu yazdı:
1.......................................
HER TURLU DOSYA EDITORU ILE CRACK YAPILIR
imkansız sen notepad ile data ları okuyabiliyomusun ?? o zaman aşmış bir şahıssın sen tebrik ederim... HEX editörler boşuna çıkarılmış o zaman ASM de boşuna herkes notepad ile data okusun icq dat larını okusun exe kırsın jse leri editlesin ooh ne ala
-
ir2 haklı, ama bu imkansız değil. Bunu yapabilmek işin win32 Sdk'yı indirip biraz araştırman lazım. Ve tabi birazda asm bilgin olacak.
-
WALLA Criminal senden cok daha iyi Visual Basic Bildiğim kesin. Bana anlatmayın ya Programcılıgı Cahil olan sensin ASP nedir peki soyle bakalım ASP dili Visual Basic Script komutlarını kullanan bir Aktif Server Dilidir.
Sen diyorsun ki VB scriptle Crack yapılır o zaman ASP ile de Crack Yapılması Gerekli. Bu DA IMKANSIZ.
Bilmediğin Konularda Susmayı Bilmelisin.
Toplam Hit: 7537 Toplam Mesaj: 23