Vbasic Yanlış Dökümanlar
-
bu konuda iyi niyetli bir yaklasim, dokumani yazan belli zaten ozel mesaj atarsin surasinda surasinda hata oldugunu dusunuyorum dersin ve yazan kiside eger yanlislik varsa degistirip yeniden yukler.bu kadar saldirganca konustuguna gore hakli! bir sebebin vardir...
-
manyakusta bunu yazdı:
-----------------------------sana vb öğretmeye hiç niyetim yok 2. ben dökümanın yanlış dedim gerisine karışmıyorum bana ne ne halt yersen ye v. . .
edit : son anda gördüm ikisindede çıkmaz eğer listen komutunu vermediysen . . .
-----------------------------
hey allahım yarabbimm. tamam oldu canım verme listen komutunu hatta komponentide ekleme. Nerenden anlıosun şaşıyorum :S -
Kardes ben sana vb ile gel kirk takla attirim ,C# ile geriye donuk ucbucuk salto attirayim...dokumanin yanlis yerini goster bakalim..bizmi salagiz senmi anlayalim.
-
MESSAGE DELETED
-
manyakusta bunu yazdı:
-----------------------------
bak şimdi reverse connection denmiş fakat 2 .sayfada server kodlarını yazarken winsock1.localport = 1453 neyse winsock1.listen demiş bunu clinete yazrsın tamam 2.side orada remoteporta gerke yoktur ve servera da winsock1.remotehost = ***" ve winsock1.remotepor = "1453" winsock1.connect dersin 0ok ? oldu :.
-----------------------------tagetextin dedigini oku ..
-
MESSAGE DELETED
-
hala daha bana bok atıosunya seni ayakta alkışlıyorum . pmden derdini yaz adam gibi konuşalım burda boşa laf çalma. Tagetexin dedigini okursan ne demek istedigimi anlayacaksın !
-
tartisma cok uzamis.Genki arkadas sanirm sunu demek istiyor.Bağlanti beklerken winsock1.remoteport demissin ona gerek olmadigini soyluyor,zaten baglanti alan program veriyi baglananin porttan yollar.Sanirm demek istedigi bu,manyakusta sende dorusunu verseydin madem hoca.