VB.Net Webbrowser Auto Scroll [Yardım]
-
Bende 2010 yüklü çok kasıyor ya bulsam 2008 yükleyecektim. :/
-
haha pardon hocam yanlış okumuşum :) bunu referans olarak eklerken .net dll değil de com olarak eklemen gerekli. çünkü framework ile yazılmamış.
edit: dll in linkini verirsen 2010 a göre ayarlayayım. bende yüklü
-
unbalanced bunu yazdı:
-----------------------------haha pardon hocam yanlış okumuşum :) bunu referans olarak eklerken .net dll değil de com olarak eklemen gerekli. çünkü framework ile yazılmamış.
edit: dll in linkini verirsen 2010 a göre ayarlayayım. bende yüklü
-----------------------------http://sourceforge.net/projects/webkitdotnet/files/latest/download?source=files
tamam da hocam com eklemek için .ocx olması gerekmiyor mu?
-
neden ocx olsun hocam, library olarak olarak oluşturulmuşsa (dll) o şekil eklenebiliyor.
indiriyorum şimdi bakalım
-
Yeni proje oluşturuyum dedim bende de hata verdi şimdi :D nasıl birşey bu açıkmertkorkusuz.
edit: bin/debug içine kopyalıcakmışız.
-
Visual Studio 2008 Express Editon buldum yüklüyorum onu deneyeceğim. :)
-
pSkpt bunu yazdı:
-----------------------------Visual Studio 2008 Express Editon buldum yüklüyorum onu deneyeceğim. :)
-----------------------------Hocam 2005 ile ben bir web tarayıcı yaptım webkit ile şuan ondan giriyorum hatta :)
edit: gerçekten çok hızlı :D
-
by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------pSkpt bunu yazdı:
-----------------------------Visual Studio 2008 Express Editon buldum yüklüyorum onu deneyeceğim. :)
-----------------------------Hocam 2005 ile ben bir web tarayıcı yaptım webkit ile şuan ondan giriyorum hatta :)
edit: gerçekten çok hızlı :D
-----------------------------obaa hacı yaptım süper. :D
//browser'ı keşfeden masum köyü. o.0