Vbulletin 6 Lisansı Satılık
-
Merhaba ben 179 Dolardan almıştım, alacak olana 145 dolara bırakıyorum.
-
Hey gidi Vbulletin... 3.8 zamanlarında efsaneydi. O zamanlar forumların en cıvıl cıvıl zamanına tekabül ettiğinden özlüyorum o günleri. Sonradan ekipten ayrılanlar Xenforo diye bir ayrı bir forum çıkardı Xenforo aldı yürüdü. Çoğu Vbulletin forum ya kapandı yada Xenforo'ya çevirdi kendini. Zaten şimdi bakıyorum eskilerden kalan pek Türk forumu yok. Burası, Maxicep, Forumtr, R10, Wardom, Donanımhaber falan var eskilerden.
-
mkyb bunu yazdı
Hey gidi Vbulletin... 3.8 zamanlarında efsaneydi. O zamanlar forumların en cıvıl cıvıl zamanına tekabül ettiğinden özlüyorum o günleri. Sonradan ekipten ayrılanlar Xenforo diye bir ayrı bir forum çıkardı Xenforo aldı yürüdü. Çoğu Vbulletin forum ya kapandı yada Xenforo'ya çevirdi kendini. Zaten şimdi bakıyorum eskilerden kalan pek Türk forumu yok. Burası, Maxicep, Forumtr, R10, Wardom, Donanımhaber falan var eskilerden.
Hey gidi hey unuttum gitti şimdi okuyunca bi bakayım dedim. Ulan beee maxicep

Hey gidi hey bir zamanlar https://web.archive.org/web/20110107094122/http://www.belesmi.com/
BaD_BoYs tarafından 09/Eyl/24 17:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Kankim, kimin ne işine yarar 2025 te bilemedim ki.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
var la benim gibi alanı :D
-
Nick uyumu :)
selam üstad iyi satışlar, rastgele
-
ExpirE bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
var la benim gibi alanı :D
Rastgele kingim
-
siyahbereli bunu yazdı
Nick uyumu :)
selam üstad iyi satışlar, rastgele
:D:D:D:
-
tahribat xenforo ya geçsin diye konu açmıştım.
gerçekten çok gelişmiş bir forum sistemi.
tbt ise anadol gibi kaldı.
-
PanxeR bunu yazdı
tahribat xenforo ya geçsin diye konu açmıştım.
gerçekten çok gelişmiş bir forum sistemi.
tbt ise anadol gibi kaldı.
Holy :
-
Forum dönemi güzeldi. gerekli gereksiz her türlü bilgi çoğalmıştı. ben kodlamayı forumlardan sora sora öğrenmiştim. Türkçe kaynak pek yoktu. şimdi bildiğim kodu bile üşenip chatgpt ye yazıdırıyorum.
mesela javascript yazmayı tamamen bıraktım.