folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Vbulletin Güvenlik Altın Kuralllar [Beyaz Tahribat]

Vbulletin Güvenlik Altın Kuralllar [Beyaz Tahribat]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    size tawsiyem vb kullanmayın suanda vb kullanan tüm forumları istisnasız tüm forumları hackleyebilirim.Fakat bu işlere ahiret gözüyle bakan birisi oldugum için hiç uğraşmıyorum en son pc_worm'la hackhell'i hacklemenin yöntemini bulmuştuk hackhell'i hacklicektim hackhell'de ayrı bir muhabbetim vardı onun için ahiet mahiret dinlemicektim :) ama gelgelelim üşengeçlikten onu yapmaya bile uğraşmadık amq :D hem forumu hacklesen ne olucak ? indexi basmadıktan sonra beş para etmez bir daha da o yonetmi hiç bir forumda deneme gereği duymadım deneme derken sağlaması baabında değil yöntem zaten her türlü skip atıyorda mesele index'i basmak forumu hacklesen ne olcak ? lamar mı olalım bu yastan sonra :F

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    size tawsiyem vb kullanmayın suanda vb kullanan tüm forumları istisnasız tüm forumları hackleyebilirim.Fakat bu işlere ahiret gözüyle bakan birisi oldugum için hiç uğraşmıyorum en son pc_worm'la hackhell'i hacklemenin yöntemini bulmuştuk hackhell'i hacklicektim hackhell'de ayrı bir muhabbetim vardı onun için ahiet mahiret dinlemicektim :) ama gelgelelim üşengeçlikten onu yapmaya bile uğraşmadık amq :D hem forumu hacklesen ne olucak ? indexi basmadıktan sonra beş para etmez bir daha da o yonetmi hiç bir forumda deneme gereği duymadım deneme derken sağlaması baabında değil yöntem zaten her türlü skip atıyorda mesele index'i basmak forumu hacklesen ne olcak ? lamar mı olalım bu yastan sonra :F
    -----------------------------

ben ahiret gözüyle pek bakmıom:D o yüzden paylaşsırsan sevinirim.:)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    sitenin md5 ini alıcaksın. bundan sonrası tamamenkendi yaratıcılığın bana kimse öğretmedi kendim buldum son ipucu ; cookies ;)

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek
    Shelli yedikten sonra ne yapsan fayda etmez şuan için php encoderların hepsi çözülüyor. Bazısı parayla bazısı bedava.

.
Toplam Hit: 4450 Toplam Mesaj: 15